max.boy86 Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 У нас то-же самое. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Bris Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 max.boy86, ты часом не с востока? Много фоток Буденного, 30 лет и т.д. Да блин, я этот снег 3 дня теперь наверное до апреля не выеду - перед двором ледяная 2-х метровая гора..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
max.boy86 Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Bris С востока )) мне чтоб выехать из дома гараж в доме пришлось бульдозер вызывать чтоб снег убрал Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Серж Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 А в Киеве дождь и снега почти не осталось Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
axm412 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 снимаю шапку! Думаю цепи уже куплены с лопатой? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Dr. Livesey Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Путепрокладчик выпустили! БАТ-2!!! НИФИГА СЕБЕ!!! Этож почти танк! Весит под 40 тонн и расход 300 литров на 100 км. У нас такое же было. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
max.boy86 Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Да лопатами запослись ))) Путепрокладчик да машина здоровая как я понял их по городу около 4 штук работало 12 часов подрят Путепрокладчик БАТ-2 Базовый тягач Двигатель В-46-4 дизель 4-х тактный мощностью 710 лошадок ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз