shmelekaster Опубліковано: 5 вересня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 5 вересня 2014 поставил двигатель но уже неделю не могу запустить его на машине, не пойму почему он не запускается! ребят кто может подъехать и найти проблему, возможно забрать на ремонт, все условия для ремонта в гараже есть, помогите пожалуйста с люксовским узамом412 (хоть я и бомж, но не бесплатно конечно же), машина на оболони-виноградоре, О9ЗО73О6З7 выручайте, ребят Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість malosol Опубліковано: 5 вересня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 5 вересня 2014 с выездом непомогу а погадать на форуме есть время. говори что там есть чего нету. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NEPTUN Опубліковано: 5 вересня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 5 вересня 2014 Кто соберал мотор? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Илья Опубліковано: 5 вересня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 5 вересня 2014 ну я можу підїхати але на буднях в районі середа - чевер Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 5 вересня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 5 вересня 2014 пиши в личку, я на виноградаре Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
veoramid Опубліковано: 15 вересня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 15 вересня 2014 Решилось? Я люблю загадки )) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Илья Опубліковано: 15 вересня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 15 вересня 2014 Решилось? Я люблю загадки )) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
veoramid Опубліковано: 15 вересня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 15 вересня 2014 Я когда чуть подрос никак не мог понять почему дед заводил Москвич 408 по нескольку дней 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
MeanStreak Опубліковано: 10 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 10 жовтня 2014 Ну как там дала??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alex_alzk Опубліковано: 10 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 10 жовтня 2014 так он уже давно ездит) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз