Anarchy-forever Опубліковано: 11 липня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 11 липня 2014 Чтобы елось и пилось,Чтоб хотелось и моглось,Чтобы всюду и вездеБыло с кем и было где.Чтобы в чарочке винаБыл глоток и для меня! С ДнюХой, дружище 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 11 липня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 11 липня 2014 Да, и позвони мне утречком Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Alex_Dp Опубліковано: 12 липня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 12 липня 2014 С Днем Варенья!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 12 липня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 12 липня 2014 С Днюхой тебя Паша :drunk: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 12 липня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 12 липня 2014 С Днюхой, Дорогой Друг!!! а кого поздравляем то?)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Валерыч Опубліковано: 12 липня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 12 липня 2014 Спасибо всем большое!!)) Сейчас наберу) С Днюхой, Дорогой Друг!!! а кого поздравляем то?)) Насколько я понимаю, то меня) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санек ХХХ Опубліковано: 12 липня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 12 липня 2014 Прими поздравления от меня,присоединяюсь к выше сказанному) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 12 липня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 12 липня 2014 Спасибо всем большое!!)) Сейчас наберу)Насколько я понимаю, то меня) Поздравляю!Наверное я тебя не знаю, но почему б не поздравить хорошего человека! ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Валерыч Опубліковано: 12 липня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 12 липня 2014 Поздравляю!Наверное я тебя не знаю, но почему б не поздравить хорошего человека! ) Спасибо еще раз) Да не знакомы, но на 6 Всеукраинке если все получится - познакомимся!) Прими поздравления от меня,присоединяюсь к выше сказанному) Спасибище) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Grey Опубліковано: 12 липня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 12 липня 2014 С Днюхой!!! Пусть сбудутся все мечты. Здоровья тебе и твоим близким. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
senija777 Опубліковано: 12 липня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 12 липня 2014 C Днюхой! Шоб стояло все что тебе надо и где тебе надо, и когда захочешь! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Валерыч Опубліковано: 12 липня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 12 липня 2014 С Днюхой!!! Пусть сбудутся все мечты. Здоровья тебе и твоим близким. C Днюхой! Шоб стояло все что тебе надо и где тебе надо, и когда захочешь! Спасибо!) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 13 липня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 13 липня 2014 Щастя-здоровля!!, Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз