Macobley Опубліковано: 8 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 8 жовтня 2010 друзі допоможіть в мене така проблема в мене є карб 2105, я його відав карбюраторщику він мені сказав що клапан не працює я в цьому сумніваюсь і то дуже , я на фото позначаю цей клапан , як його провірити чи він робочий чи ні за раннє спасіб я його позначив білою стрілкою Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
D.mon Опубліковано: 8 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 8 жовтня 2010 Назови нормально свою тему!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Евгенич Опубліковано: 8 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 8 жовтня 2010 Исправь название!!! Всех науши поставил! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Macobley Опубліковано: 8 жовтня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 8 жовтня 2010 так влаштовує просто мені срочно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Macobley Опубліковано: 14 жовтня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 14 жовтня 2010 в мене нет слов Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 14 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 14 жовтня 2010 Це чимось відображаеться? Що не влаштовуе? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Macobley Опубліковано: 15 жовтня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 15 жовтня 2010 мені він казав якщо цей клапан не паше то машина переливає Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 15 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 15 жовтня 2010 Все можливо, хоча сумнівно дуже. Почитай книгу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Macobley Опубліковано: 26 жовтня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 26 жовтня 2010 література не допомогла Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Петя Опубліковано: 20 листопада 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 20 листопада 2010 при включении зажигания должен прослушиваться щелчек Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 20 листопада 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 20 листопада 2010 тема закрываетса из за названия через час, переливать изза етого клапана небудет, ето система ерхх или как там ее , она економит максимум 200 грам топлива, обломай иглу в ней и забей на нее, в етом даазе холостой ход очень трудно выставить, сам на таком ездил, то переливал то нет, поменял запорную иглу, выставил уровень в поплавковой камере, поплавок поменял, и тп всеравно неподдалса толком. обломай иглу на ней, у тебя походу накрутили сильно и с дифузора 1й камеры льет как из ведра. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 20 листопада 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 20 листопада 2010 так как я сказал закрываю тему до выяснений, пока хазяин нерешытса поменять название. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts