sklifosovskij Опубліковано: 13 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 13 грудня 2010 есть за терновкой площадка учебная, незнаю как щас но пару лет назад там классно было Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 13 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 13 грудня 2010 точно, и перед нки тож имееться плошадочка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 13 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 13 грудня 2010 есть за терновкой площадка учебная, незнаю как щас но пару лет назад там классно было я про неё и писал,это автодром Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
sklifosovskij Опубліковано: 13 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 13 грудня 2010 поздно прочитал Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
sklifosovskij Опубліковано: 13 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 13 грудня 2010 а может на следущий раз без машин собратся?) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wano Опубліковано: 13 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 13 грудня 2010 перед новогодня встречя Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 13 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 13 грудня 2010 можно и без машин,но тоды надо днем а то я домой не доберусь ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wano Опубліковано: 13 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 13 грудня 2010 ну я как почти не пьюши могу тебя доставить Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 13 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 13 грудня 2010 но тады не вопрос,мона и вечером,вано а ты видео не выкладывал? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wano Опубліковано: 13 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 13 грудня 2010 не получяктся Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 13 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 13 грудня 2010 нужно на файлообменник, а сюда ссілочку на видео Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Alixiter Опубліковано: 13 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 13 грудня 2010 Или ютуб... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wano Опубліковано: 13 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 13 лютого 2011 николаев что то мы за сиделись надобно встречу провести кто за, кто против ????????? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mengele Опубліковано: 13 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 13 лютого 2011 николаев что то мы за сиделись надобно встречу провести кто за, кто против ????????? Только ЗА! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
RoCkY Опубліковано: 13 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 13 лютого 2011 я тоже за!) Пивка попить, потрындеть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wano Опубліковано: 13 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 13 лютого 2011 так три пешихода уже есть будим ждать ответ от остальных Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey2140 Опубліковано: 13 лютого 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 13 лютого 2011 За! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Alixiter Опубліковано: 14 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 14 лютого 2011 Тоже за! Хоть мог бы и не пешком))) Ну и хорошо, до следующих покатушек успею привести в божеский вид))) Надо только дату определить. Если на этой неделе - то для меня самый удобный день это четверг... У кого как? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 14 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 14 лютого 2011 я тоже за ,и тоже четверг самый удобный день для меня на етой неделе Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wano Опубліковано: 14 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 14 лютого 2011 ну тогда давайте в четверг на 18:00 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 14 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 14 лютого 2011 буду Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey2140 Опубліковано: 14 лютого 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 14 лютого 2011 В четверг Лига Европы стартует... Я пас. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mengele Опубліковано: 15 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 15 лютого 2011 Четверг подходит Наконец то на встрече пивка попью Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dr_Death Опубліковано: 15 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 15 лютого 2011 я тож постараюсь! а если получиццо то не пешком! и главня загвоздка в выборе способа передвижения - желание хлебнуть пивка! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 15 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 15 лютого 2011 а где встретимся-как всегда ДОМ ТОРГОВЛИ НА ШЕСТОЙ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз