Руслік Опубліковано: 23 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 23 травня 2014 Всім Доброго дня! Прошу Вашої допомоги а точніше поради! Річ в тім що я маю АЗЛК 2140 і в рік наньому проїжджаю не більше 3 тис. км, але як відомо мінімум раз в рік нада мінять масло, бо конденсат після зими зберігать і накопичувать нехочеться! А так як до цього заливав і заливаю масло ХАДО то хочу ваших порад з цього приводу чи варто його заливать і далі, бо ісходя з отзивів воно тіпа ДУЖЕ ХОРОШЕ і для стареньких авто те що потрібно, але чи насправді воно оправдовує свою вартість! Двигун ще не вскривав і сказать який його стан зсередини неможу, Може хтось підскаже, альтернативне масло!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NEPTUN Опубліковано: 23 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 23 травня 2014 Не вижу смысла в заливке дорогого масла. Украина производит не дорогие масла.Единственное,масло быстро темнеет при езде "на холодную" Я за год наездил 4500,но у меня мотору всего 18000 от завода,так что залил ХАДО минерал.Я часто выезжаю без прогрева,по этому и поменял на 6000тыс.(1500тыс наездил прошлый хозяин). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Руслік Опубліковано: 23 травня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 травня 2014 Ну ХАДО 10в40 впринципі не дешеве 1л-100 грн) А мінералка почом??? І взагалі чи доцільно заливать полусинтетику чи може краще на мінералку перейти??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 23 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 23 травня 2014 Всегда лил Аквилон. Не переходи 10w40 оптимально Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Руслік Опубліковано: 23 травня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 травня 2014 І як Аквілон? Вартість? Мінералка чи полуСинететика? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NEPTUN Опубліковано: 23 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 23 травня 2014 Руслан! з мотора масло десь підгоняє,або потіє,з вихлопної піддимлює,з оливозаливної горловини димить? В якому стані двигун? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 23 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 23 травня 2014 так лий ТНК 10w40 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Руслік Опубліковано: 23 травня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 травня 2014 трохи димить з вихлопної, на оборотах тиск 1,8-2! А так ніде не тече, сальніки цілі! Взагалі двигун нічо так! ТНК лить не хочу, машину люблю і масло хочу лить тільки хороше і таке щоб працювало! пробіг около 20 тисяч! після ремонту! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 23 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 23 травня 2014 Как , да нормально . Лил родимое ,а после капиталки 10в40. Ну брал еше 10 литров за 160 в сапсане. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз