Ursus Опубліковано: 20 квітня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 20 квітня 2011 Я на встрече буду. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
gravedigger Опубліковано: 21 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 21 квітня 2011 я не буду к сожелению=(( какнить в другой раз,денюшку можно будет потом какнить отдать за наклейку? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tommy412 Опубліковано: 21 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 21 квітня 2011 я думаю что-нибудь придумаем Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
sandyu Опубліковано: 22 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 квітня 2011 пилять так запарился что забыл про встречу извеняйте мужики,а так хотелось встретиться Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 22 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 квітня 2011 Ох и Санек)))) А нас сегодня была толпа) Зря, что не приехал) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
gravedigger Опубліковано: 22 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 квітня 2011 как встречя прошла?)росказуйте... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 24 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 квітня 2011 Та норм) Только никто фотки не выкладывает... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
gravedigger Опубліковано: 24 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 квітня 2011 следующая когда будет ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 24 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 квітня 2011 Та ХЗ... Недели через 2) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
fiss Опубліковано: 24 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 квітня 2011 я опять встречу провтыкал Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 24 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 квітня 2011 я опять встречу провтыкал Бывает) Заходи сюда чаще) И не провтыкаешь) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
fiss Опубліковано: 24 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 квітня 2011 неделю в колхозе был,в пятницу приехал инет неработает вот и пролетел. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tommy412 Опубліковано: 25 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 25 квітня 2011 Народ, кто-нибудь знает номер DVA мобильный??? Или как с ним можно связаться? Подскажите, пожалуйста. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Denismu4itel Опубліковано: 25 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 25 квітня 2011 Записуй,но может уже поменял - 093 8170262 093 9875791 ДВА - Славик. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
gravedigger Опубліковано: 4 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 4 травня 2011 людии...чего так затихло тут?когда собираимся мутить встречу? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
fiss Опубліковано: 5 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 травня 2011 И тишинаааа....... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tommy412 Опубліковано: 5 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 травня 2011 Я - тут. Я никуда не уходил Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jew_zp.ua Опубліковано: 5 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 травня 2011 И тишинаааа....... на...наа...наа-а.... ) хорошее фото.... Москвича на ЁМ не хватает...... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 5 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 травня 2011 Краснокожие по диким прериям на "Москвичах" вместо Мустангов... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sparco Опубліковано: 20 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 20 травня 2011 Превед всем! Когда собираться будем? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tommy412 Опубліковано: 20 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 20 травня 2011 привет. да можмо было б. правда сайт то тупит щас, мож не все заходят... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 24 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 травня 2011 Ребята, я в мае не могу( Работа.... Только начало июня... Или после 30-ого июля, когда наш ЗФЗ остановят.... Кстати, где же фотки с последней встречи???? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sparco Опубліковано: 31 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 31 травня 2011 И тишина... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tommy412 Опубліковано: 31 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 31 травня 2011 та да... активность оставляет желать лучшего... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tommy412 Опубліковано: 31 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 31 травня 2011 У меня отмазка - я на митинге сёдни был на Фистивальной. Может по тв-5 меня показывали, я в первом ряду крутился, рядом с Сином ) , мож кто видел... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз