German Опубліковано: 21 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 21 липня 2011 Ятоже смогу после 19.00,но наверно без машины. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sparco Опубліковано: 24 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 липня 2011 Так сегодня собираемся или нет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 26 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 26 липня 2011 И тишина... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sparco Опубліковано: 27 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 27 липня 2011 И тишина... Да, глухо как в танке... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mosalek Опубліковано: 27 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 27 липня 2011 мож в днепр мотанем на встречу, в прошлый раз как по мне не плохо получилось, потом естественно на гонки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
sandyu Опубліковано: 27 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 27 липня 2011 вот это идея Санек я не против Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 27 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 27 липня 2011 Надо считать как я работаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
DVA Опубліковано: 28 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 28 липня 2011 Я только за. Еще на встрече предлагал поехать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 28 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 28 липня 2011 Надо считать как я работаю. :good: Во исполнил... Я ж на больничном :good: А пятницО уже завтро??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 1 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 1 серпня 2011 Так... По встрече. Могу пятница-суббота-воскресенье Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tommy412 Опубліковано: 2 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 2 серпня 2011 Так... по Пятнице-субботе-воскресенью Я - на море. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 2 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 2 серпня 2011 Красава Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sparco Опубліковано: 14 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 14 серпня 2011 Ну это, может соберемся как то? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
German Опубліковано: 14 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 14 серпня 2011 Я только ''ЗА'', главное,чтоб не совпало с работой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tommy412 Опубліковано: 15 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 15 серпня 2011 Эмммм... Я извиняюсь, кто говорил, что ремонтом мобильных занимается и можно к нему обращаться??? Ни мобильного не взял ни фига... Ну Костя на 41м, в ГорСвете кажись работает... Дай свои контакты плиз. А собраться не проблема. Серёга Троць, назначай-руководи. Ты у нас заводила вроди как! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
German Опубліковано: 16 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 16 серпня 2011 Да-а, до ТАВРОФОРУМА нам ещё далеко, их не надо упрашивать, а у нас.... А насчёт мобилок- звоните, буду рад помочь. 0671631101-Костя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sparco Опубліковано: 19 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 19 серпня 2011 Да... Наша активность оставляет желать лучшего.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 19 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 19 серпня 2011 Я свободен 26,27 и 28 августа) Выбираем место и время. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
German Опубліковано: 19 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 19 серпня 2011 Я могу 26,27 после 18.00, но наверное без машины...может быть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jew_zp.ua Опубліковано: 20 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 20 серпня 2011 Да-а, до ТАВРОФОРУМА нам ещё далеко, их не надо упрашивать, а у нас.... Я могу ..... но наверное без машины...может быть. а может и НЕ быть... самокритично... если будем собираться - постараюсь подскочить.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
gravedigger Опубліковано: 21 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 21 серпня 2011 что там по поводу выходных следующих?)поточнее можна)будете осбираца или нет) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tommy412 Опубліковано: 22 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 серпня 2011 Да - собираемся. Всем быть в обязательном порядке! И сдесь отписаться в обязательном порядке! Собираемся на Радуге, сверху (со стороны Победы). Со временем определимся позже. С днём давайте решать, я б такой шоб в пятницу после работы... а там, как остальные, можно и в субботу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sparco Опубліковано: 22 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 серпня 2011 Я буду... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
German Опубліковано: 22 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 серпня 2011 Я могу в пятницу после 18.30, или в субботу - в любое время, но без авто. Финансовый кризис... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 22 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 серпня 2011 И я за пятницу) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз