mr. PAVEL Опубліковано: 16 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 16 грудня 2012 Ну так шоооо? колыыы? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
viktori13 Опубліковано: 16 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 16 грудня 2012 Наверное 29, обещают что потеплеет до -3. Хотя если рабочая суббота, то вряд-ли кто придёт. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mr. PAVEL Опубліковано: 21 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 21 грудня 2012 Ну померзнуть нет желающих!? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Romm Опубліковано: 21 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 21 грудня 2012 завтра? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Blues Опубліковано: 21 грудня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 21 грудня 2012 может в кофе ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 21 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 21 грудня 2012 без меня. я с сотрясом..(( до конца выходных точно дома. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mr. PAVEL Опубліковано: 9 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 9 січня 2013 Оживлю тему! в -15 не заводимся!? :crazy: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Romm Опубліковано: 9 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 9 січня 2013 Может и заводяться, но с сугроба выехать не могут))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
viktori13 Опубліковано: 9 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 9 січня 2013 Может и заводяться, но с сугроба выехать не могут))) Эт точно, похоже до весны без выезда. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
w_fish Опубліковано: 9 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 9 січня 2013 заводимось, і сугроби копаємо - задовбався вже акуму додому/із дому тягати, та пляшку гарячої водички ще більше жаба душить паркомісце потім у дворі шукати Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Romm Опубліковано: 25 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 25 січня 2013 Так что будет завтра кто? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
viktori13 Опубліковано: 25 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 25 січня 2013 Я занят, так что увы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 25 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 25 січня 2013 О_о... может пешеходом приду... приорой ехать не поймут... заплюете как стадо верблюдов...)) 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pashka Опубліковано: 25 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 25 січня 2013 если ктото будет то прикачу , а так в тупую больше ездить небуду ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Romm Опубліковано: 26 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 26 січня 2013 ' timestamp='1359149206' post='301996']О_о... может пешеходом приду... приорой ехать не поймут... заплюете как стадо верблюдов...)) Може Андруша подберет, тоже вроде хотел быть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 26 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 26 січня 2013 А шо сегодня во сколько??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 26 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 26 січня 2013 в 2 часа дня Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pashka Опубліковано: 26 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 26 січня 2013 Ну значет приедем ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
STUS Опубліковано: 26 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 26 січня 2013 блин, если б знал что вы собираетесь, то работу бы прогулял,,, вы если будете собиратся то я всегда ЗА, или просто покатать где-то, подрифтить, я часто катаюсь на парковках Ашан петровка, Метро петровка(офигенное место), скаймол, звоните 0631080041 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mr. PAVEL Опубліковано: 26 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 26 січня 2013 А раньше преодупредить нельзя? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 26 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 26 січня 2013 а календарь никто не смотрит? Встреча состоялась. У нас она закончилась минут 20 назад) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mr. PAVEL Опубліковано: 26 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 26 січня 2013 Календарь, это одно! Я здеся сучал спрашивалЮ тишина и тут опа 20 мин как закончилась Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Romm Опубліковано: 27 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 27 січня 2013 как она могла закончится в 21.04 если я дома только в полночь был?)))) Спасибо всем кто прокорчевал мого корча и за новый офигенный саб )))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 27 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 27 січня 2013 как она могла закончится в 21.04 если я дома только в полночь был?)))) Спасибо всем кто прокорчевал мого корча и за новый офигенный саб )))) у тебя время на форуме не правильно стоит. у меня моё сообщение отображаетьсянормально. написано Отправлено Вчера, 23:24 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ZMEY_8 Опубліковано: 6 лютого 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 6 лютого 2013 В феврале будет встреча или нет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз