Гість sergei2010 Опубліковано: 28 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 28 травня 2011 я только за. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
zayaz Опубліковано: 28 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 28 травня 2011 Полтора месяца назад заказывали всем желающим с названиями городов. http://moskvich.net/index.php/topic,10557.150.html Обещали сделать еще одну партию, но не известно когда. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 28 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 28 травня 2011 А я тогда заказал себе Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Onkle Опубліковано: 28 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 28 травня 2011 И я бы приклеил себе.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Jenus Опубліковано: 29 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 29 травня 2011 я тоже очень хочу.повесил бы после покраски. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
RoCkY Опубліковано: 29 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 29 травня 2011 Так можно самим сделать, попросить у народа шаблон, и пойти напечатать! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 29 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 29 травня 2011 у меня есть ешё одна ,могудать на время для отсканировки Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість sergei2010 Опубліковано: 29 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 29 травня 2011 а у тебя случайно нет возможности отсканировать И выложить тут.? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Jenus Опубліковано: 30 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 30 травня 2011 а может давайте не с названием города,а что то другое? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
RoCkY Опубліковано: 30 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 30 травня 2011 у меня есть ешё одна ,могудать на время для отсканировки О ну я могу заехать на неделе к тебе отсканировать и вернуть, и выложу тут! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 30 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 30 травня 2011 договорилились Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Serp32 Опубліковано: 3 червня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 3 червня 2011 я тоже две возьму а ваще, надо что-то по лучше придумать ... я имею ввиду дизайн ... у меня есть один знакомый в полиграфии, надо будет к нему обратиться ... потом выложу здесь образцы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
RoCkY Опубліковано: 3 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 3 червня 2011 я тоже две возьму а ваще, надо что-то по лучше придумать ... я имею ввиду дизайн ... у меня есть один знакомый в полиграфии, надо будет к нему обратиться ... потом выложу здесь образцы Было бы отлично! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 25 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 25 червня 2012 я тоже две возьму а ваще, надо что-то по лучше придумать ... я имею ввиду дизайн ... у меня есть один знакомый в полиграфии, надо будет к нему обратиться ... потом выложу здесь образцы Где образцы? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey Prok Опубліковано: 19 квітня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 квітня 2013 Всем прэвэт! Что бы не создавать отдельную тему, давайте обсудим здесь. Повестка дня - 5-ая Всеукраинка. Кагбэ остается 2 месяца, давайте предварительно - кто собирается ехать, как, с кем, у кого в каком состоянии авто? Лично за себя - собираюсь ехать, на своей машине, надеюсь ничего не помешает. Беру с собой девушку и палатку.))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
sasha090581 Опубліковано: 19 квітня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 квітня 2013 я точно не еду.всем привет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wano Опубліковано: 3 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 3 травня 2013 Я еду с Анархи на его машине Свою бляха неуспел собрать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey Prok Опубліковано: 24 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 24 травня 2013 Больше никто не планирует?.. В этом году уже 2 машины, это больше чем в прошлом.)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
pshenik Опубліковано: 12 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 12 листопада 2013 День добрый!!!! Пополнение принимаете??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey Prok Опубліковано: 12 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 12 листопада 2013 Добро пожаловать! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 12 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 12 листопада 2013 Wellcome Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey Prok Опубліковано: 12 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 12 листопада 2013 Чтобі не откладівать в долгий ящик - приезжай в субботу знакомиться! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 12 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 12 листопада 2013 Ото нажремся Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 12 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 12 листопада 2013 Привет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
pshenik Опубліковано: 12 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 12 листопада 2013 а куда хоть приезжать??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз