Гість [DeMoN] Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 составляете четкий список и выкидываете сюда!!!! ели че мой тел в инфе о москвичеводах!!!!есь че душе угодно !!!!!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
GAZ77 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Батоны 2140 есть? состояние? цена? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 нада замки, отражатель фары передней Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Сергей412 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Коробка передач?? Карбюратор?? Подголовники (если мягкие и в норм. состоянии) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Andji Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Двигатель, задний мост, передние сидушки, морда машинки - фары, решетка, защита. Уплотнительные резина на двери!!! Бампера если хорошие. И диски. Просьба то что я написал! Больше никому не писать. Бо все равно не отдам!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SFinX Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 состояние бамперов? Цвет машины? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
evgen564 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Облицовка багажника(пластмасски),порожки внутренние алюминиевые???Ветровики есть с направляющими стёкол?Может вторым на батоны буду И сидушка водительская... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість edim Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Жека,сидушки спроси у Дэна Глобуса.Он всё бегал с ними-то хочу,то не могу... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість [DeMoN] Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 народ в скором времени дам ответы на все ваши вопросы)))))чуть терпения!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Knyaz Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 У меня есть морда 2140 вроде в норм состоянии, т.е целая. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість [DeMoN] Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 SFinX писал(а): состояние бамперов?Цвет машины? красный Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість natkanik34 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 нужны задние лонжероны Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість [DeMoN] Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ток срезать лонжероны буш сам!!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз