Остап Опубліковано: 13 серпня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 13 серпня 2013 А потім заяви і предяви будуть: шо ми вкрали логотип,ідею.....ми ж львівяни йоклмн, культурна столиця емблему не придумаєм. Зробимо два варіанти-поставимо на голосування. Треба тільки визначитись з термінами,шоб на зустріч вже були....ну і кольорові чи чорнобілі,думаю для початку нехай будуть чорнобілими. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Chupakapra Опубліковано: 13 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 13 серпня 2013 підтримую чорно білі відносно лого то можу написати листа чуваку який зробив то лого шоб він нема нічого проти. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 13 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 13 серпня 2013 Щось намалювати я не в змозі, спілкуватись буду обмежено, мене не буде два тиждня у місті... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 13 серпня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 13 серпня 2013 ХО! А зустріч коли замутим Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Chupakapra Опубліковано: 13 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 13 серпня 2013 Черномор коли ти будеш у ЛЬвові? неділя булоб в самий раз десь так година 4. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 13 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 13 серпня 2013 Після 23го числа буду, не раніше... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Chupakapra Опубліковано: 14 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 14 серпня 2013 народ тоді пропоную першого вересня в неділю. Як відносно такої дати? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 18 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 18 серпня 2013 Написав своiм в контактах про зустрiч 1.09 поки що без конкретного мiсця. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Chupakapra Опубліковано: 18 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 18 серпня 2013 пропоную аеропорт ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 18 серпня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 18 серпня 2013 Підтримую.....але я 1-го на весіллє. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 19 серпня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 19 серпня 2013 В суботу давайте. О 18:00 Аеропорт-новий термінал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 23 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 23 серпня 2013 Я вже у Львові! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Chupakapra Опубліковано: 26 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 26 серпня 2013 шо скажете? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 26 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 26 серпня 2013 Норм! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 26 серпня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 26 серпня 2013 Може ця? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 26 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 26 серпня 2013 Друга бомба! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 26 серпня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 26 серпня 2013 Можна ще варіанти намалювати.... Єдине, я не впевнений в (2001 р.),році останнього виходу Москвича з конвеєру. Коли остаточно завод припинив своє існування. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Chupakapra Опубліковано: 27 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 27 серпня 2013 кул, як на мене прикольно буде зробити її ч/б замість білого можна прозорий Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 27 серпня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 27 серпня 2013 Та вона не кулюрова. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Chupakapra Опубліковано: 29 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 29 серпня 2013 залишилося питання де то щастя друканути. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 29 серпня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 29 серпня 2013 Де знаю....а за які гороші то інше питання. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Chupakapra Опубліковано: 29 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 29 серпня 2013 говорив сьогодні з Чорономором пропозиція наступна: друканути на папері при зустрічі вирішити питання кількості і т.п. На скільки я знаю ціна А0 друку на оракалі 90 грн. (принаймні район ці). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 29 серпня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 29 серпня 2013 А де друкується,шо за фірма....якшо 90-то то не важко скинутись. А коли зустріч то? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Chupakapra Опубліковано: 30 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 30 серпня 2013 ну так ти написав 18.00 субота ) аеропорт Львів ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 30 серпня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 30 серпня 2013 Домовились. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз