Romm Опубліковано: 8 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 8 вересня 2011 набаловался?????? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Эндрю Опубліковано: 8 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 8 вересня 2011 биби оззи у меня в гаражах Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 8 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 8 вересня 2011 биби оззи у меня в гаражах неужели машиной? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Эндрю Опубліковано: 8 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 8 вересня 2011 link=topic=7367.msg354140#msg354140 date=1315517615] биби оззи у меня в гаражах неужели машиной?а ты как думаешь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 8 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 8 вересня 2011 по логике должен был быть машиной.... но не факт... может автопятки? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Эндрю Опубліковано: 8 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 8 вересня 2011 неа, пешкарус по ходу. главное так ловко ехал, рукой помахал) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
LelikBin Опубліковано: 9 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 9 вересня 2011 Тю...Тогда БИ БИ Тимохе,вчера днем ехал со мной в одной маршрутке))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Romm Опубліковано: 10 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 10 вересня 2011 Да кстате Биби Тимоха и Оззи уходят по английски, не прощаясь , биби Эндрю сори что запачкал бампер Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pashka Опубліковано: 10 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 10 вересня 2011 ФА ФА ФА 408 москвичу который ехал , в сторону одессы , Давал прикурить Иномаркам ишол км 120-130 на литых дисках с мареса 123 такие как у меня , машина тёмно синего цвета , его зади иномарка пресовала , он вроде неуступал ) , да пошли они все !!!!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Эндрю Опубліковано: 11 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 11 вересня 2011 обычно я иномарок пресую) нехуй в левом раду 80 ехать! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Smily Опубліковано: 11 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 11 вересня 2011 Фа-фа-фа синему 2141. Ехал за мной на ул. Кондратюка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alex_alzk Опубліковано: 11 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 11 вересня 2011 Фа-фа moro на Отрадном проспекте,минут 20 назад Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Zazik Опубліковано: 14 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 14 вересня 2011 ФА-ФА сегодня в районе 17-00 нашему известному РООМУ на его новой машине с голубой крышкой багажника. стоял на Жмаченка возле входа в парк "Победа" Зы.а родную крышку куда дел? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Romm Опубліковано: 15 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 15 вересня 2011 Родная в метал пошла ибо не просто так я её менял , я был в Шостке, добирался до вокзала на метро, а ты часом не вкурсе откуда в комбайне сигналка показала три гудка по приезду? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Zazik Опубліковано: 15 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 15 вересня 2011 Родная в метал пошла ибо не просто так я её менял , я был в Шостке, добирался до вокзала на метро, а ты часом не вкурсе откуда в комбайне сигналка показала три гудка по приезду? не в курсе-я проезжал мимо твоего.спешил как часто у меня бывает в последнее время. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Romm Опубліковано: 16 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 16 вересня 2011 Та я шуткую по комбарю по крыше часто бегают) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 16 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 16 вересня 2011 Ловил на ходу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alex_alzk Опубліковано: 16 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 16 вересня 2011 Эт мужик с моего гаража, 408й москвич заколхоженый. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Romm Опубліковано: 17 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 17 вересня 2011 ооо, дифицитные фонарики, да ещё и рядом с госномером, хехехех)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тоха Опубліковано: 20 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 20 вересня 2011 Постоянно вижу зеленого возле бизнес центров Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 20 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 20 вересня 2011 Зеленый вагон мелькнул по Победы. А 2141 утилизатор ком юа третий раз выжу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
w_fish Опубліковано: 20 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 20 вересня 2011 вчера на парковке каравана проплыл фургон (нос 2140, корма 408) цвета лотос весь потрепанный но цвет в тон везде, что за зверь такой? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 20 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 20 вересня 2011 Зеленый лихой Пирожок, переместился на Просвещение. А еще видел Хаки Пирожок, то огонь, несся по третему ряду. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NAPASYAN Опубліковано: 21 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 21 вересня 2011 Фафа светло желтому тру 427-му только что на борщаговской.... Немножко уставший с виду, но вполне бодро обошел мою маршрутку ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alex_alzk Опубліковано: 21 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 21 вересня 2011 Фафа светло желтому тру 427-му только что на борщаговской.... Немножко уставший с виду, но вполне бодро обошел мою маршрутку ... Именно 427? В наших краях только один такой один - в частниках на оТрадном обитает Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз