dragster Опубліковано: 29 квітня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 29 квітня 2014 В продаже Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 29 квітня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 29 квітня 2014 Юра, нужен подшипник к/в для реномотора. тот в который вставляется первичный вал Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dragster Опубліковано: 29 квітня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 29 квітня 2014 Юра, нужен подшипник к/в для реномотора. тот в который вставляется первичный вал Я знаю где они есть примерно стоимость 100-125 грн Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 29 квітня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 29 квітня 2014 Я знаю где они есть примерно стоимость 100-125 грнОк, я согласен.А, ещё к Ефиму вопрос, нужен корпус термоса новый. Ваха сказал ты знаешь где есть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 29 квітня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 29 квітня 2014 Ага сегодня заказал себе. Там где брал Ваха закончились. Но чел дал мне телефон брата у него я и покупаю. Буду в гараже позвоню и дам телефон. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dragster Опубліковано: 6 травня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 6 травня 2014 в продаже Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dragster Опубліковано: 16 травня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 16 травня 2014 ап Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dragster Опубліковано: 22 травня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 22 травня 2014 Продаю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dragster Опубліковано: 27 травня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 27 травня 2014 ап Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
v.v.l. Опубліковано: 29 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 29 травня 2014 ДЯКУЮ!!! посилку отримав...... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 4 червня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 4 червня 2014 передние амортизаторы на 2141 есть? интересует газ-масло Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 4 червня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 4 червня 2014 .Юра сказал что по 550 сделает Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dragster Опубліковано: 10 червня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 10 червня 2014 Направляющие в продаже Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dragster Опубліковано: 4 липня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 4 липня 2014 (змінено) Дифференциал может нужен кому Змінено 23 липня 2014 користувачем dragster Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dragster Опубліковано: 26 липня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 26 липня 2014 В продаже диф есть новый Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dragster Опубліковано: 6 серпня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 6 серпня 2014 в продаже Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Анатолий 412 Опубліковано: 9 серпня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 9 серпня 2014 Прикупил у товарища колено 3317, всё очень оперативно. Рекомендую как порядочного продавца и честного человека! Ещё раз большое спасибо и удачных продаж!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Igorek Опубліковано: 9 серпня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 9 серпня 2014 Задние амортизаторы Токико, которые для 412-го, цена с первой страницы актуальна? У них есть номер, бьются по каким-либо каталогам? Интересна машина, на которой применяются. Опыт эксплуатации имеется (кто-то из форумчан приобретал?), или просто по длине подбирались? Видимо, буду брать, поэтому интересны отзывы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dragster Опубліковано: 9 серпня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 9 серпня 2014 Цена старая при курсе 8 , завтра уточню наличие скажу цену , сам на этих амортах езжу уже 1 год пока все гуд со своей задачей справляются , люди тоже ставили не жаловались . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dragster Опубліковано: 19 серпня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 19 серпня 2014 Колечки направляйки в продаже Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Igorek Опубліковано: 19 серпня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 19 серпня 2014 Так чего там с амортизаторами? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 19 серпня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 19 серпня 2014 Игорь эти аморты напрямую бьются в техдоке на москвич. Так что можеш не сомневатся!!! Работают очень хорошо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Igorek Опубліковано: 19 серпня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 19 серпня 2014 Игорь эти аморты напрямую бьются в техдоке на москвич. Так что можеш не сомневатся!!! Работают очень хорошо. Я не спорю! Вы мне цену и наличие! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 19 серпня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 19 серпня 2014 Это к Юре Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dragster Опубліковано: 20 серпня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 20 серпня 2014 Я не спорю! Вы мне цену и наличие! нету наличия, сегодня переспросил в регионах, светились что есть оказалось тоже нету Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз