BonjornoПопуас Опубліковано: 10 лютого 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 10 лютого 2013 це четвертий москвич в сім’ї. купив случайно.В 23 : 30 побачив об’яву з мислю завтра подзвоню попитаю де подивитися. За батьком зранку домовлялися йти на базар скуповувати інструмент, поїхати в гараж провести там ток і може підкрутити його ИЖ 2125. Проснувся кажу баті звони за тачку, він кажу яку ще тачку!)) кажу там иж продають!. а він так тиж не хочиш! тиж хотів 2140! ну кажу а шо робить)). Звоне батя в 9.30 утрав ответ машина уже продана. Я тут о офігел!! Я щей раніше замітив тенденцію москвичи розбирають як гарячі періжки! ну шоб так швидко! кароче поїхали по ділам приїхали в гараж зробили світло! звонят і кажут тіпа приїжайте дивиться на машину! Продавець порядочний попався. Приїхали прям до машини. Пока продавець вкумекав з 3тього разу шо ми біля машини а не біля місця де повині були його зустріти! то я уже встиг облазити і знизу, заду, спереду. оставалося тільки з салону. Гнилі глобальна тільки ззаду зліва в багажнику і всі як один подомкратніки отгнили) кузов вроді живий! косяків дуже багато малих сколів краски і малих не глобальних ржавчин) нема нормального замка зажигания! салон подубитий. тормозуха десь усикаеться і саме главне вода в салоні( це для мене просто Ж). А передімною хоітв чувак купити каже мені Кабаки по селі возити! то хазяєн каже я йому не продав. отак) шо вспомню допишу. назову машину коли покаже свій норов))). 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 10 лютого 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 10 лютого 2013 Праздраляю) А че с движком? Живой? как едет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 10 лютого 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 10 лютого 2013 Праздраляю) А че с движком? Живой? как едет? продавец казав шо двтгло нове пройшло 45 тисяч! ну шото його кидає в разни сторони! то все настроїться. по одометру 30 тисяч)))) думаю по 2 кругу)Їздив батя каже нормально. у прадавца спрашуем шо з двиглом робилось! він каже я незнаю вопше шо там можна длеать))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYOK Опубліковано: 10 лютого 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 10 лютого 2013 Хороший Ижик.Наводи марафет и приезжай на нем к нам на встречу по весне! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 10 лютого 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 10 лютого 2013 Хороший Ижик.Наводи марафет и приезжай на нем к нам на встречу по весне! без питань осталось токо права получить))ато без прав далі гаража не покатаешся. да за ошибки вибачайте уже трошки прилив)) та і яіз суржикістана) і не епистолярний жанр пишу 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 10 лютого 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 10 лютого 2013 Так шо, прям сьодні й купив? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 10 лютого 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 10 лютого 2013 Так шо, прям сьодні й купив? ну да! 10 числа! а ппродавец казав із запоріжжя хтось збирався з ранку приїхати купити, шось не получилось Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mitr Опубліковано: 10 лютого 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 10 лютого 2013 Хороший ИЖ удачи тебе с ним Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 10 лютого 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 10 лютого 2013 Хороший ИЖ удачи тебе с ним дякую! забув добавить колеса похабно окрашені.незнімаючи з машини! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
motorist Опубліковано: 10 лютого 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 10 лютого 2013 Права стоять как ищё один такой москвич) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 10 лютого 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 10 лютого 2013 Права стоять как ищё один такой москвич) та знаю! 4 - 5 тисяч! менше ніяк(( всім дать треба радує те шо Є 2140 з якого є куча запчастин. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 11 лютого 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 11 лютого 2013 побував сьогодні в гаражі, подивився шо дали в нагрузку до москвича. - 2 колеса з покришкой типа снежинка маде ин ссср - рем комплект на двигатель. - штани новие - ну і як завжди мелочовка шаровие, сальники.( посути ничего нормального) - сайлент блоки с маркеровкой 403 (ето на 402 - 407 москвич?) - и самое крутое "отключатель массы с шунтирующим предохранителем" производства Латвия Рига 86 год фотки есть но фоткав на вибивалку для ковров качество ужас! вопроси: как правильно подлючить замок зажигания у меня есть новий китай 4 клеми и старий 3 клеми. книги под руками нет( вопрос тупой знаю) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 11 лютого 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 11 лютого 2013 Ну, кетай нах)) Подожди уже до завтро, я тебе напишу, как уменя зроблэно) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 11 лютого 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 11 лютого 2013 Ну, кетай нах)) Подожди уже до завтро, я тебе напишу, как уменя зроблэно) подожду якшо зможиш то 16 , хочу после роботи поїхать поковирять ах да машину ще не назвав. мабуть він ще не акліматізірувався)) ну заводиться з 3 горками нормально. видать десь свиче гайка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 11 лютого 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 11 лютого 2013 сколько должно бути придохранителей? у меня їх 4 !! у баті на комбику 5. скоко їх должно бути у нормального рабочого Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 11 лютого 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 11 лютого 2013 у меня не подсоиденен вакуумний шланг на тормозах! чем чревато и как оно тормозило? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Алексеевич. Опубліковано: 11 лютого 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 11 лютого 2013 Видимо легче сосчитать, что у тебя подключено, чем не подключено))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 11 лютого 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 11 лютого 2013 Презиков штук 14, вроде. А вакуум проверь. Если херовый-так меняй. ХХ будет лучше) Ну, или шланг на двигатель заглуши и все) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 12 лютого 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 12 лютого 2013 Видимо легче сосчитать, что у тебя подключено, чем не подключено))) спсибо подержал) Презиков штук 14, вроде. А вакуум проверь. Если херовый-так меняй. ХХ будет лучше) Ну, или шланг на двигатель заглуши и все) буду химичить! или из 2140 прикручу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 12 лютого 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 12 лютого 2013 У тебя такие разъемы? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 12 лютого 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 12 лютого 2013 Смотри, от водителькой двери: коричневый и тонкий красный, центр клемма: толстый красный и толстый черный, и клемма к бороде: у меня там серенький провод сголубым оттенком. Верхняя, как видишь, пустая. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 12 лютого 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 12 лютого 2013 У тебя такие разъемы? Смотри, от водителькой двери: коричневый и тонкий красный, центр клемма: толстый красный и толстый черный, и клемма к бороде: у меня там серенький провод сголубым оттенком. Верхняя, как видишь, пустая. спасибо попробую покручу седня после роботи. чей глаз? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 12 лютого 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 12 лютого 2013 Мой глаз) правенький))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 12 лютого 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 12 лютого 2013 Мой глаз) правенький))) у тебя что 2 клеми задейтвувани всеголиш? у тебя естьаварийка? работатет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 12 лютого 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 12 лютого 2013 Че 2? Три! Аварийка норм, Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts