SANYCH Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Знач решился и доделал седня я эту приблуду. Делаеться очень просто из старого домкрата. Я его как говориться "слепила из того что было" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYCH Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 вот еще несколько вариантов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYCH Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 А вот чертежи. Хотя я все делал по месту без всяких чертежей. Ну вобщем как всегда. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Все, жди в гости на прокатку перед покраской! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Grandville Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Очень классная штукенция! А главное что красиво и аккуратно расскатывает. На своей уже расширил арки?? 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYCH Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 На свою рука пока не поднимаеться, все ж покрашено. А краска дорогая. Но я думаю что я всетаки займусь своими передними арками. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Grandville Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Как сделаешь раскатку скинешь фотку? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Шурик Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Класс, и нечего сложного в изготовление ,дешево и сердито Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Шурик Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 а если еще и сделать чтоб ролик регулировался по угом разным? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Denismu4itel Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 класная штуковина!Видел видео как ней работают и какой результат! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Шурик Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 а есть у тебя сылка ,если есть скинь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYCH Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Шурик писал(а): а если еще и сделать чтоб ролик регулировался по угом разным? Все регулируеться. Смотри внимательней. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Зачет !!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Шурик Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ну на этой фотке видно конечно на на тех согласись он не регулировался Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ВАЛ Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 А когда раскатываются крылья, отбортовка арки загибается или как? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYCH Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 конешно разгибаеться Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Эт не оч., подкрылок не мешает установить? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYCH Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ПОДКРЫЛОК УЖЕ НЕКУДА БУДЕТ КРЕПИТЬ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 :? ничё, шот придумаем Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість pavel2140 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Можно пластину потом приварить к кромке арки, шириной 1 см, и подкрылок феном греть и по форме растягивать. Я вот еще думаю по поводу арок от 2-го гольфа. Кто в фотошопе может прикинуть как оно будет, если не сложно, фото машины в арофиль есть в моей теме. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Санич а ты в Киев не собераешся как то приехать? ))) захватил бы с собой эту приблуду, к тебе бы очереть стояла бы))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість pavel2140 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Ага, на встречу. Глядишь и людей больше подтянется))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYCH Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Ну вы блин даете! че я не в Киеве живу??????? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ВАЛ Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 А где? Ты же вроде из Павлограда? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Cop Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 очень интиресная штуковина ну арки вроде с нивы подходят не плохо! на пироге видел зачетно! ну эта штука тож интиресно и крылья думаю менять надо попробывать катануть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз