Алексеевич. Опубліковано: 8 квітня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 8 квітня 2013 вот если бы хоть кто нибудь догадался сделать из полиуретана подушку коробки на 2141, цены б ему не было. Tigar идентичен ПУ. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
r-styling Опубліковано: 9 квітня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 9 квітня 2013 вот если бы хоть кто нибудь догадался сделать из полиуретана подушку коробки на 2141, цены б ему не было. Наш виробник 99% не буде робити подушок.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 10 квітня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 10 квітня 2013 Tigar идентичен ПУ. а поподробнее... Наш виробник 99% не буде робити подушок.. вот и ДЕН мне то же самое сказал. а жаль... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
r-styling Опубліковано: 24 травня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 24 травня 2013 прихід товару.. П.С. Сьогодні тема буде знову наверху..УРА Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 9 червня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 9 червня 2013 Интерисует полиуретан по кругу vw golf gti v 2008год. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pavel1 Опубліковано: 10 червня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 10 червня 2013 Внутрение и внешние пыльники полуоси на М 2141 ? Уточнить цену? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
r-styling Опубліковано: 10 червня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 10 червня 2013 Внутрение и внешние пыльники полуоси на М 2141 ? Уточнить цену? Зовнішній - 67 грн/ши Внутрішній - 64 грн/шт Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alexrv Опубліковано: 10 червня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 10 червня 2013 Как можно заказать комплект на 2141 но со святовской подушкой стаба? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
r-styling Опубліковано: 10 червня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 10 червня 2013 Как можно заказать комплект на 2141 но со святовской подушкой стаба? Без проблем...все на складі Думаю можна буде навіть в забрати на місці.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alexrv Опубліковано: 10 червня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 10 червня 2013 Без проблем...все на складі Думаю можна буде навіть в забрати на місці.. В Рівному? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
r-styling Опубліковано: 10 червня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 10 червня 2013 В Рівному? Думаю що так.. Серьому подзвони він тобі все розкаже що і як Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alexrv Опубліковано: 10 червня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 10 червня 2013 Сказали що немає в наявності. А можна новою почтою відправити, щоб не кататися по місту? Гроші можу закинути на карту Привата Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Chevalier Опубліковано: 16 червня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 16 червня 2013 Как на мой личный взгляд - не просто дорого, а ОЧЕНЬ дорого... По поводу "обувного" полиуретана, в прошлом году поставил втулки на рессоры из подобного (80грн комплект), так вот скоро год уже и полет нормальный при том, что режим езды - хронические колдобины, а манера езды довольно жесткая (ну не люблю я каждой ямке или лежачему полицейскому кланяться). резиновые сайлентблоки в таком же режиме у меня ложатся за 4-6 мес. так что я думаю показатель для "обувного" полиуретана показатель неплохой. ближайшую замену сайлентблоков планирую уже полиуретан (взял бы раньше да на рынках у нас не попадались) и пожалуй поставлю вот этиhttp://www.sbshop.co...product_18.html - тот же год без о/п, но подешевле выходит... а может и еще накопать что-то удастся поприятнее в цене ))) Прошу прощения у автора темы если обидел или грубо что-то сказал, но цена действительно с БОЛЬШИМИ зубами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
r-styling Опубліковано: 17 червня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 17 червня 2013 Как на мой личный взгляд - не просто дорого, а ОЧЕНЬ дорого... По поводу "обувного" полиуретана, в прошлом году поставил втулки на рессоры из подобного (80грн комплект), так вот скоро год уже и полет нормальный при том, что режим езды - хронические колдобины, а манера езды довольно жесткая (ну не люблю я каждой ямке или лежачему полицейскому кланяться). резиновые сайлентблоки в таком же режиме у меня ложатся за 4-6 мес. так что я думаю показатель для "обувного" полиуретана показатель неплохой. ближайшую замену сайлентблоков планирую уже полиуретан (взял бы раньше да на рынках у нас не попадались) и пожалуй поставлю вот этиhttp://www.sbshop.co...product_18.html - тот же год без о/п, но подешевле выходит... а может и еще накопать что-то удастся поприятнее в цене ))) рошу прощения у автора темы если обидел или грубо что-то сказал, но цена действительно с БОЛЬШИМИ зубами. На 412 Москвич у нас тільки сайлентблоки верхнього ричага.. так вони дорожчі - тому ми їх навіть і не привозимо.. по 41/Святогору - у нас ціна цікавіша, завжди все в наявності+ пильник ШРУС є... А хто що буде купувати завжди вибирає одна людина - клієнт Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 17 червня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 17 червня 2013 меня явно игнорируют Интерисует полиуретан по кругу vw golf gti v 2008год. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
r-styling Опубліковано: 17 червня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 17 червня 2013 меня явно игнорируют Вибачаюсь пропустив пост.. Нажаль немає.. шукайте Powerflex Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Oleg69 Опубліковано: 9 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 9 липня 2013 Дуже потрiбнi !!!!!! Полиуретановый сайлентблок штанги стабилизатора Святогор 2141-2906044-10 /29-06-009/ 370 грн / 4 шт Полиуретановый сайлентблок переднего рычага Святогор 2141-2904045 /29-06-010/ 229 грн / 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
r-styling Опубліковано: 9 липня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 9 липня 2013 Дуже потрiбнi !!!!!! Полиуретановый сайлентблок штанги стабилизатора Святогор 2141-2906044-10 /29-06-009/ 370 грн / 4 шт Полиуретановый сайлентблок переднего рычага Святогор 2141-2904045 /29-06-010/ 229 грн / 2 29-06-010 - є на складі 29-06-009 - завтра уточню на коли можуть бути Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Хохол Опубліковано: 20 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 20 липня 2013 Здравствуйте! Вопрос когда устанавливаем этот салентблок речага по бокам к нему устанавливаются два салентблока упоры похожие на салентблоки штанги стабилизатора, их называют ромашки. Есть ли они у вас очень надо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
r-styling Опубліковано: 21 липня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 21 липня 2013 Його у нас наразі немає... Виробник має запустити але коли незнаю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
CekToP24 Опубліковано: 24 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 24 липня 2013 а есть сейчас в наличии комплект салентблоков на 2141, сколько будет стоить ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
r-styling Опубліковано: 24 липня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 24 липня 2013 а есть сейчас в наличии комплект салентблоков на 2141, сколько будет стоить ? 1.Втулка стабілізатора - 133 грн/2шт 2.Сайлентблок ричага - 169 грн/2 шт 3.Шарнир штанги стабилизатора - 370 грн/4 шт Завтра уточню наявність.. вроді було все А ну і пильники ШРУС є точно - 67 і 64 грн/шт Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
r-styling Опубліковано: 25 липня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 25 липня 2013 а есть сейчас в наличии комплект салентблоков на 2141, сколько будет стоить ? На складі є все із списку Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
r-styling Опубліковано: 5 серпня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 5 серпня 2013 Приїхав товар.. усі хто очікував - завтра робимо відправки Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
2140SL Космич Опубліковано: 18 серпня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 18 серпня 2013 ок спасибо за ответ .. думаю когда будет полный комплект он многих заинтересует ... а то как-то брать только верх сам понимаешь не рационально *( У меня стоят полеуретановые от 2141 космича,отлично подошли , просто когда набираеш ось нижнего рычага их нужно потом допресовать оправкой! до полеуретановых я тоже 10 лет ездил о москв 2141, онихорошо ходят чем саленбл 2140 не каких переделок не требуется Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз