chesta Опубліковано: 19 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 січня 2013 Кто может помочь с дроселями? буду очень признателен Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 19 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 січня 2013 какая помощь нужна именно? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergei2010 Опубліковано: 19 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 січня 2013 админ BLUES. Обратись к нему . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Romm Опубліковано: 19 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 19 січня 2013 Продаются тут такие уже давно, + на заказ делают, не изобретайте веолсипед Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sypermexanik55 Опубліковано: 27 лютого 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 27 лютого 2013 ребята такой вопрос возможно ли горизонталки делорто переделать на многодросельный впрыск,может есть у когото такой опыт или информацыя?зарание буду благодарен. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Maxus Опубліковано: 27 лютого 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 27 лютого 2013 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 27 лютого 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 27 лютого 2013 Макс если тебя кто то кинул пиши в соотв тему и там обсуждай Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mefesto Опубліковано: 5 березня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 5 березня 2013 ребята такой вопрос возможно ли горизонталки делорто переделать на многодросельный впрыск,может есть у когото такой опыт или информацыя?зарание буду благодарен. да видел такого.. нутрянка вынимается и усе есть даже джибаловский кит на замену горизонтов на дросселя посути там тотже карб без камеры просто две дудки заслонки и дырки под форсы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sypermexanik55 Опубліковано: 5 березня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 5 березня 2013 я тоже нат таким вопросом задумываюсь по пока не знаю как,фото хотяб можно гдето раздобыть,может кто поможет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Maxus Опубліковано: 5 березня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 5 березня 2013 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
waxabid Опубліковано: 6 березня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 6 березня 2013 ты обясни причом тут карбы если написано ДРОСЕЛЯ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ascari Опубліковано: 23 березня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 23 березня 2013 господи там щас шланги засосет в мотор)))) неужели нельзя было жесткий коллектор сделать? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergei2010 Опубліковано: 23 березня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 23 березня 2013 Максим привет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз