Гість SADIST Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Да брешете Вы как Троцкие! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Dr. Livesey Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Оригинально, но не понял к чему и кто. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Igorek Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 SADIST писал(а): Да брешете Вы как Троцкие! Зайди в раздел кузов и почитай. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
B@rs Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 а почем нынче трубка?? и сколько ушло на машину? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 За тыщу гривень был куплен донор, с него и трубка, которая раньше была обычным бензопроводом. Ото и усе. Теперь думаю как его в бак завести. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
B@rs Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ну мое мнение самое лучше в крышку там де датчик .... просверлил и запаял...а там хз Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість chay-chay Опубліковано: 1 вересня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 1 вересня 2010 А я просто заехал на разборку,взял бензопровод от Хонды и проложил как у них там по салону.Вот и всё))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 1 вересня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 1 вересня 2010 А я просто заехал на разборку,взял бензопровод от Хонды и поленился прокладывать под днищем, рядом с штатным трубопроводом, как все делают.Вот и всё))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз