Dr0N412 Опубліковано: 4 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 4 листопада 2014 да,диван закончился неожидано))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ancifer Опубліковано: 5 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 5 листопада 2014 Де там хто, подпишите хоть для незнающих Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Dr0N412 Опубліковано: 7 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 7 листопада 2014 я думаю кто то с компа подпишет,а то я с телефона не подпишу... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 7 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 7 листопада 2014 Санекя, фарги,чайка санек, нехайбудеАндрюха, Дрон, сашахрапачП.с токо додивився на фотку. санька.)) сахар сипить и офигел)))))) 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ancifer Опубліковано: 7 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 7 листопада 2014 О, теперь всё по феншую! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYOK Опубліковано: 7 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 7 листопада 2014 Сахар сыплю,да! А че офигел?))) Думав стопка в руках? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 7 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 7 листопада 2014 Сахар сыплю,да! А че офигел?))) Думав стопка в руках? офигел с твоего выражения лица))) п.с с синего ты канешно канфетку лепиш. маладец Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYOK Опубліковано: 7 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 7 листопада 2014 п.с с синего ты канешно канфетку лепиш. маладец Стараюсь,но уже зае...ался. Сегодня выхлоп сварил и патрубки новые купил.Завтра буду ставить и запускать. С прогревом. Надеюсь все будет хорошо Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Dr0N412 Опубліковано: 7 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 7 листопада 2014 проставишся)))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 3 січня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 3 січня 2015 Чуваки, зарегістрірувався в Полтаву на гонку на 11,01, може хто хоче в Полтаву, спонсора не шукаю, ну може так чисто на бенз трохи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 25 січня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 25 січня 2015 Вобщем, стидно признаться, зарегістрірувався в контактах. Найшов там Петю, і в мене зразу вопрос,скажіть, це те шо я думаю? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYOK Опубліковано: 26 січня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 26 січня 2015 Конкурент Фиме Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
goga92 Опубліковано: 5 лютого 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2015 может кто на запчасти себе возьмет http://auto.ria.com/auto_moskvich-azlk_2140_15025954.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 5 лютого 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2015 дорого, есть в продаже ездящие по 4200-4500. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
goga92 Опубліковано: 5 лютого 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2015 дорого, есть в продаже ездящие по 4200-4500. торга не отменяли)))) если адекватные люди можно будет взять за копейки Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYOK Опубліковано: 15 лютого 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 15 лютого 2015 Собрались сегодня... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 16 лютого 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 16 лютого 2015 ого прям мажоры все на машинах.! молодци что собрались, такой компанией. 2140 чей? всем привет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 16 лютого 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 16 лютого 2015 2140 якогось чувака, Максим з Чернеччини. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYOK Опубліковано: 16 лютого 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 16 лютого 2015 Не Максим! А Егор. Он же Игорь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 16 лютого 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 16 лютого 2015 а блин, точно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 19 березня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 19 березня 2015 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 19 березня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 19 березня 2015 хвастаетесь, хник хник(( хочу к вам! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYOK Опубліковано: 19 березня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 19 березня 2015 Вчера было дело... А Вова напишет что и как)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 19 березня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 19 березня 2015 Вчера было дело... А Вова напишет что и как)))) а фоткал с пяних рук?))))) фотки мутные) Вова уже росказал, что делегация целая была. молодци что собераетесь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Игорэныч Опубліковано: 19 березня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 19 березня 2015 Знакомые лица Даже моего 40го шайтана выложили. Молодца Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз