СергейМ Опубліковано: 26 квітня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 26 квітня 2015 Мазда 626 годов 90-х Вот читай https://azlk-team.ru/articles/tuning/tormazda/ Спасибо за ссылочку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Алексеевич. Опубліковано: 26 квітня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 26 квітня 2015 Спасибо за ссылочку. И ещё Мазда 626 http://ahlen-auto.narod.ru/torpedo_mzd.htm Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
leon Опубліковано: 26 квітня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 26 квітня 2015 Шас ещё наругают модеры. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
котяра Опубліковано: 26 квітня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 26 квітня 2015 я вот обратил внимание на торпеду вектра В,там приборка та же но всё остальное поновее,цена та же практически,думаю заморочиться Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ромчик Опубліковано: 28 квітня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 28 квітня 2018 Чуть тему подниму. А че никто не разговаривает о торпеде вектра Б?? Сильно геморная? или вообще не подходит?? Она очень прикольная!!!! и СТОИТ КАК ВЕКТРА А.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 28 квітня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 28 квітня 2018 в Санька из Запорожья установлена с ОВБ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mosalek Опубліковано: 29 квітня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 29 квітня 2018 У меня стоит, ставить очень тяжело. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ромчик Опубліковано: 30 квітня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 30 квітня 2018 14 часа назад, mosalek сказал: У меня стоит, ставить очень тяжело. А где можно глянуть? Есть фотки или описание? Интересно. Трудностей не боюсь, просто охота глянуть как смотрится в машине. И стоит оно того?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mosalek Опубліковано: 30 квітня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 30 квітня 2018 Посмотреть можно в моем гараже страница 12 Единственное что мне не нравится щель под лобовым. Описание очень простое резать нужно все, ничего не подходит, проводку переделывать всю, приборка самый тяжелый узел, но я его поборол. На данный момент работает все, только управление печкой кривовато. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ромчик Опубліковано: 2 травня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 2 травня 2018 Спасибо. Выглядит хорошо. Думаю стоит помучаться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз