Сергей412 Опубліковано: 15 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 15 жовтня 2012 Решил промыть свой карб изнутри. Чем лучше? Спец.жидкостью, аэрозолем, ацетоном / расстворителем? Слышал о возможном засорении карба после импортных аэрозолей. Кто сталкивался? Короче, посоветуйте чем промыть карб. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Алексеевич. Опубліковано: 15 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 15 жовтня 2012 Раньше пользовался АБРО(аэрозоль), но он спаскудился. Теперь пользуюсь Манол(аэрозоль) и для профилактики Ликви моли.http://avtopasker.ru/goods/15273.htm Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Rom-n93 Опубліковано: 15 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 15 жовтня 2012 Разбери и промой карбклинером хорошая вещь, отмывает все. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sypermexanik55 Опубліковано: 18 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 18 жовтня 2012 Я пользуюс уже последний год ХЕКСЕН чистка карба в аерозоле очень доволен,и цена норм. 35гр.флакон 400гр. и качествено отмывает всю хрень. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 18 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 18 жовтня 2012 ацетон рулит, но его нарики раскупили. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Алексеевич. Опубліковано: 18 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 18 жовтня 2012 ацетон рулит, но его нарики раскупили. Присылай наров ко мне, я тут круто поднимусь.))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Сергей412 Опубліковано: 18 жовтня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 18 жовтня 2012 Присылай наров ко мне, я тут круто поднимусь.))) Выслал два вагона, встречай )) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 18 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 18 жовтня 2012 Присылай наров ко мне, я тут круто поднимусь.))) Слушай, мне самому нечем уже карб помыть. Подгонишь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз