Перейти до вмісту

SergeyABelov

Москвичеводи
  • Публікації

    178
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем SergeyABelov

  1. 1 минуту назад, Tintyuk сказал:

    А фиксатор резьбы ,пробовал?

    Не допоможу, бо вже нема різьби на трубці там де були перші 2 вітки. Напевно в блоці теж. Через те що різьба конусна, трубка далі не лізе в блок. Я думав може є сенс пройти звичайним мітчиком в блоці та плашкою по рубці. Може тоді трубка зайде глибше до блока хоча б на 2-3 вітки. 

    • Upvote 1
  2. Може хто вже із такою проблемою стикався. Трубка втратила перші 2 витки різьби. В блоку двигуна, напевно теж є втрати. Тож трубка не тримається. Які поради з цього приводу? Чи можна нарізати різьбу трохи глибше в блоці? Чи там теж конусна різьба?

     

    Дякую

  3. Всім привіт. Пробігся по топіку, всі поради стосуються двигуна 1.5. А що ви скажете якщо двигун 1.8 та й ще стоїть ГБО. Почав реанімацію авто, яке простояло, напевно, років 6. Зараз стоїть якийсь вебер із прокладкою для ГБО. Сам їздив майже 100% на пропані, на бензині дуже нестабільний хх. Але авто віддаю дядькові, хочу віддати у належному стані. Що ви порадите, аби добре заводилось навіть у морози, тримало хх та був би сумісний із ГБО (важлива витрати палива).

    Дякую за поради заздалегідь. 

  4. 16 минут назад, Victor сказал:

    Продажа по частям всегда растягивается на года  --  учти этот нюанс ...

    Дякую за попередження. Я це знаю, але самим авто ніхто не цікавиться, тож скоріш продам агрегати, потім на металобрухт.

  5. В мене є деталь брускового типу з алюмінію із розмірами 18х32х160. Мені требі вкоротити її на 16.4мм

    Не підкажете, де шукати якусь майстерню в Києві, де б змогли розрізати деталь із високою точністю? Розрізані частини потім потрібно з'єднати, тож треба зробити дуже паралельні розрізи.

     

    ось така деталь

    post-19635-0-11100800-1481240021_thumb.jpg

     

    буду дуже вдячний за поради

  6. Газельпомпа в помощь, тогда можно последовательно с печкой запитать и будет збс

    И пробок 100% не будет

    підтримую. я взагалі пед'єднав послідовно із радіатором салону. тож схема: блок -> ел.помпа -> радіатор пічки -> редуктор -> помпа.

    окрім відсутності пробок, мав бонус швидкого прогріву редуктора, та меньшу ймовірність замерзання в редукторі ридини. тож я спокійно заводив двигун на газу до -5.

×
×
  • Створити...