Перейти до вмісту

parovoz

Москвичеводи
  • Публікації

    41
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача parovoz

  1. Теж подумав, що побутову лампочку на 12V, 20W можна б було вставити в фару М2140 замість маленької лампочки габаритного світла 5W. А тут бачу вже люди таке зробили. Молодці
  2. parovoz

    кто со Львова?!

    Я теж зі Львова. Франківський р-н. 27 років на М2140. Слава москвичоводам! Карбюратору слава!
  3. Я поставив вентилятор з М2141 перед радіатором. Ще обрізав кожух вентилятора щоб пропускав більше набігаючого повітря і додатково обрізав кожух (до середини лопасті) щоб лопасті вентилятора захоплювали більше повітря Вентилятор включається тільки в місті на світлофорах, на трасі достатньо набігаючого потоку
  4. Так мабуть це те що треба, а цоколь типу H21W нам не підійде
  5. parovoz

    Волго ГТЦ на 2140

    А який зазор поставили між штоком вакуума і привалочною площиною (здається має бути десь 1,5 мм)?
  6. А я купив вентилятор б/у з М2141 і встановив його перед радіатором. Для цього спочатку підрізав болгаркою кріплення вентилятора, щоб зменшити опір для набігаючого повітря, а також зробив вирізи щоб лопасті вентилятора краще захоплювали повітря.
  7. Дякую за підказку. Ось таку знайшов http://avtosvitlo.com.ua/h21w.html але здається там не такий цоколь (H21W а має бути BA9S (T4W)) А може й підійде
  8. Цікаво чи існує така маленька лампочка на 15-21 Ват, яку можна було б вмонтувати в фару М2140 замість штатної лампочки габаритного світла - вийшло б бюджетне ДХО. Габаритне світло тоді залишиться лише в нижніх ліхтарях поряд з поворотами. А керувати цими лампочками в фарах (тепер уже лампами ДХО) було б просто.
  9. parovoz

    Помогите разобратся!м412

    Зняти повітряний фільтр, заглушити двигун і заглянути в карб. Бензин капати з розпилювачів не повинен. Якщо бензин не капає значить голка-клапан тримає рівень. Тепер зняти верхню кришку карбюратора (попередньо відєднати шланг підводу бензину до карба). Рівень бензину в поплавковій камері має бути 17-18 мм від дна або приблизно на половині похилої стінки.
  10. parovoz

    Переделка КСЗ в БСЗ

    Допустим есть родной трамблер(2140), датчих Холла+подшипник2108 - что еще нужно для самоделки трамблера, с остальным понятно? У parovozа не пойму деталь с чего под бегунком!? Деталь під бігунком це шторка (або модулятор) з трамблера ВАЗ-2108 (2109, таврия и т.д)
  11. термостат Прогрес Херсон заклинив на другий день
  12. parovoz

    короткая помпа

    Буду ставити електровентилятор спереду перед радіатором. І помпу не треба буде вкорочувати
  13. Купив термостат маде ін Херсон Прогрес. Заклинив на другий день у відкритому положенні. Прокипятив старий в каструлі 2 години поставив - ще попрацюе років 10.
  14. По Львівських дорогах лише на москвичу і їздити. М2140, 1987р, 120 тис.км Всім привіт
  15. parovoz

    Нет искры на свечах

    Якщо ви крутили бігунок за годинниковою стрілкою, то він справді повинен провертатися на 10-15 градусів і вертатися назад. це свідчить про правильну роботу відцентрового регулятора. А осьовий люфт виникає якщо тягнути вал трамблера вверх або вниз і в мануалі вказана правильне його значення.
  16. Для початку я би взяв цей новий трамблер и пидклучив до ного тестер в режимі вимірювання опору (на Омах). При прокручуванні опір повинен скакати від нуля до нескінченості і знову до нуля і т.д. А якщо опір буде не ноль а наприклад 10 Ом - шукайте де поганий контакт. Хоча дійсно можливо несправний конденсатор, або дивіться зазор на розімкнутих контактах (має бути десь 0,45 мм)
  17. Думаю на клему Б катушки краще подати + через реле з блока запобіжників на правому крилі (наприклад з того що йде на прикурювач - там 20А). Тоді буде менше ризик підгорання контактноі групи в замку запалення. Так зроблено на ВАЗ-2108. А реле буде вмикатися (керуватися) тими проводами що приходять із замка запалення (Б) і втягуючого реле стартера (ВК).
  18. parovoz

    М-2140 Второе Рождение

    Чи встановлений на вашій машині додатковий свитлодиодний стоп-сигнал за заднім склом по центру? Якщо ні, то можна поставити для подальшого покращення. Я собі такий придбав, але ще не встановив
  19. дайте ссилку на ваш интернет-магазин
  20. parovoz

    Собираю БЗС

    перша пружина (та що мякша) повинна стояти без зазору з невеличким натягом, а друга (жорсткіша) з зазором рівним десь половині ходу відцентрового регулятора. Повний хід приблизно 5 мм. Якщо ви натягнули обидві пружинки, то занизили УОЗ, тому авто стало тупіше. Хороші пружинки стояли в старих траблерах Р118, Р147А (з них можна зняти на ваш трамбл, заодно і подивитесь які там зазори і для яких пружин)
  21. parovoz

    Переделка КСЗ в БСЗ

    трамбл 40.3706 (ТУ 37.003.1183-83) сделано в СССР 50грн (можна знайти дешевше). Датчик Хола в ньому виявився справним, тільки розем замінив (взяв від нивовського). Токарю 10грн. Нова коса 25 грн (проводка) не сподобалась. Тонкі дроти десь 0,5 мм2. Взяв з старої зубильної коси (5грн) деякі дроти (0,75мм2), ті що йдуть на катушку і масу. По них буде йти великий струм десь до 10А імпульсно. Щоб проточити бігунок потрібно зняти валік з трамблера. вставити валік в бігунок. піджати центром токарного верстата валік так щоб бігунок притиснуло до губок. Якщо треба можу намалювати.
  22. parovoz

    Переделка КСЗ в БСЗ

    Справді придбав старий трабл. 2108 з нього взяв шторку-модулятор, поворотну пластину з підшипником. Шторку і бігунок проточив до діаметра відповідно 18,5 мм і 19 мм, вийшла туга посадка (типу пресова). Тримається добре без клею. На бігунку достатньо довжини проточки 2-2,5 мм. Вал не точив, тільки трошки підрізав пласмасу на датчику Хола.
  23. А може причина в стстеми запалення. наприклад вийшов з ладу конденсатор, або ви поставили силіконові нові високовольтні проводи (а у них опір більший і для класичної системи запалення не підходять), або не працює вакуумний регулятор випередження, або зазор в контактах неправильний, або бігунок чи кришка пробивають і т.д.
  24. parovoz

    Неисправности ЭПХХ.

    Якщо ви переплутали підключку шлангів до пневмоклапана то може і не глохнути.
×
×
  • Створити...