Перейти до вмісту

tyninger

Москвичеводи
  • Публікації

    202
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    1

Повідомлення, опубліковані користувачем tyninger

  1. Це норма. В нас на підприємстві 15 машин на газі і статистика така , що від -5 до +5 (ну умовно) найкраща тяга  і нормальна витрата газу. Вже при мінус десять росте витрата газу  і  в жару теж жере газ. Все ГБО в нас другого покоління.

  2. В 18.09.2017 в 20:34, k2eminem23 сказал:

    что за вранье 1,7 на газу расход 8-10. ездил на бензине меньше чем 12ть не было и при этом нужно ползти.

    Вибачте за флуд, але не втримався, мій 2141 з 1,5 -10л. помісту 6,5=6,7 на тарсі, зараз катаюсь на пасат б2 1,8л(карб) 7,5-8 по місту і 6-6,3 на трасі....в обох випадках тяга нормальна.

  3. 58 минут назад, ancifer сказал:

    Тазов 1,3 инжехтаров вроде и не бывало никогда. Думаю что оно всё равно слабо ехало бы.

    Субьективные замеры это не алё. Всё зависит от степени упоротости тестируемого. Кому убитая девятка покажется самолётом, а кому после 100 грамм отстоявшегося мовиля внутрь и сорокпервый будет верхом комфорта и динамики. Судя по заводским замерам карбовая зубила с 1,5 едет 14 до сотни http://vaz.autosite.ua/VAZ-2109-1.5_239_8981_9868_681.html, 2141 с 1,7-1,8  едет 15-15,7 до сотни. http://m-2141.ru/2141harakter.html, 2141 с 2,0 Ф3Р  (ОБОЖЕЭ, целых 115 лошадей против 72 тазовских хромых кобыл) едет 11,5 до сотни. Огрехи в полсекунды туда-сюда спишем на меняющиеся госты и бухих владельцев сайтов

    Прикольный видос. Никакой полезной смысловой нагрузки не несёт, но атмосферу передаёт на все 146%. Подорвёт пердаки и тазоводов и москвичеводов и некроинодрочеров.  Если в семье уже орведохрена москвичей и не наблюдается хронической тазофобии - советую купить таз чисто для разнообразия.В остальном Скорп как всегда прав - смотреть в сторону свежей ино. 

    Їздив на всьому цьому - закидайте мене шапками, але в цілому москаль виграє(хоча 1,5л малувато(1.7 повністю хватає ...про 1,8-2.0 можна і не говорити) , але і ауді 1,6 не набагато кращий, 1.8 звичайно рулить. Мож в мене сорок перший не такий )))) але він нормально рулиться і набагато комфортніший за опонентів, тільки одна реальна проблема(і про неї всі згадують -  це торпедо, хоча це "лікується без великих "вливань"). Зараз маю в придачу до москаля ще і пассат б2 хетчбек - набагато жорсткіший за москаля і відповідно програє в комфорті однозначно!!! Зубило - технічно нормальне авто, але недолугий салон закопує всі можливі переваги перед ауді і 2141. Мінус ауді - це запчастини - повірте, що з 2141 простіше і дешевше...Скорп как всегда прав - смотреть в сторону свежей ино.....кому близько до кордону беріть ще "зовсім живого" литовця за 1.5 косаря.

  4. маю техпаспорт і номера нового зразка на синій 2141, може кого зацікавить. Номера "чисті", власник - бабуся( скоріш за все вже не з нами). Переписка  з такими доками звичайно "проблемна"))) але кататись без лишніх питань можна.

  5. 14 часа назад, chaika сказал:

    У меня было 2 москвича 2141 и счас третий, ни в одном не текло лобовое стекло, так что вклейка - не единственный вариант. Влейка, как оказалось - не лучший вариант, хотя я тоже себе когда-то хотел..

    ...чому вклейка не варіант - ішли ж з конвеєра "сорокперші" із вклеєним склом і нормально вони ходять, я ососбисто жодного разу ніде не чув і не читав скарги власників "сорокперших" на влеєне скло.

  6. Потрібні частини кузова що вказані на малюнку: нижня частина стійки де дверні завіси з лівого боку(та що закрита крилом), нижні задні частини передніх лонжеронів та рамка лобового скла(хочаб бока і низ), передня права частина днища. Якщо є кузов на "порізку" то відпишіть в "лічку"., або передзвоніть /095-047-два один  п'ять сім/ завтра зранку( з 7.00), бо якби питання термінове

    1359401747_10533_1.jpg

  7. Мобихел лучшее гавно чем мипа и вика.Но щегрень нормальную сделать ну уж очень трудно.По поводу температуры есть разбавители и отвердители быстрые,медленые и стандарт.Льешь ее в зеркало и через пол дня щегрень как на тазе.лучше конечно взять базу и лак,по деньгам будет одно и тоже но красить легче и эфект лучше.

    ..підтримаю про краще "базу і лак" , але набагато дорогше і готувати під базу треба дуже ретельно бо всі какашки проявляться. Дешевше буде в два етапи - два шари акрилу, на другий день перетерти тисячкою і лак в два(не товстих) шари. Тоді тільки полірнув і буде краса.

  8. Бери міпу - вона простіше а роботі ніж мобіхел і там банка більший має об'єм. Полірується добре. Мобіхел то для профі -без нормальних навиків попливе струмочками. Міпу як по книжці - 1. напил(ріденькою) 2. Перший шар. 3. Через хв 15-20  заливаєш. Треться і полірується нормально. Головне врахуй температутру повітря -оптимально 18-22 по цельсію. При 35 по цельсію норм не пофарбуєш -треба знати добре розчинники. Даю рекомендацію, так як викрашую по 5-10 банок щомісяця. Мобіхел дає кращий результат (візуально). але  дуже примхлива в роботі - ТІЛЬКИ ДЛЯ ПРОФІ.

    Обов'язково перед фарбуванням випробуй хоч би два різні розчинники - від розчинника дуже багато залежить!

    А ще краще - візьми пару літрів пива  і до нормального майстра на консультацію))

    • Upvote 3
  9. То може якесь оголошення чи банер на сайті повісити на недільку - другу із проханням до колег по форуму. Може це хоч якось подіє. Може народ прийме осмислить зрозуміє і не полінується....

  10. Шукаючи деякі запчастини в барахолці , наткнувся на дивний факт - в багатьох назвах тем вказані запчастини, які в самій темі відсутні(очевидно, що продані..) . Розумію. що то" лишня" і дурнувата робота для адміністрації, але треба з цим навести лад. Продавці мають слідкувати за своїми темами -  пару балів попередження все швидко поставлять на свої місця.

    Така невдача мене спіткала як мінімум у двох десятках тем...напрягає однако..

  11. Вопрос срочный. Помогите купить и переправить сей девайс http://donetsk.don.olx.ua/obyavlenie/opory-perednih-stoek-amortizatorov-subaru-IDdRlyc.html#92ef448709  ..работают ли перевозчики и т.д. Если есть совет, в личку. Заранее благодарен.

  12. Рішення звичайно за тобою, але , маючи мільйон км за кермом на різних авто і на вісімці і на дев'ятці і на пріорі і норм  іномарках, запитаю тебе :

    1. Вісімка машинка в мінімальній комплектації ?

    2. Ця машинка з великим пробігом ?

    3. Їй багато років і вона зроблена з металу не найкращої якості ?

    4. Комфорт водія забезпечений ?

    5. Комфорт пасажирів забезпечений ?

    6. Це дуже-дуже гарна тачка ?

    7. Пасивна безпека на належному рівні ?

    8. Є можливість використовувати ГБО без втрати функціональності салону(багажника) ?

    9. Вона схожа на сімейне авто ?

    10. Якщо порівняти її ергономіку, ексер'єр, інтер'єр,ціну експлуатації(ремонт,паливо) та ходові якості - вона поза конкуренцією ?

  13. И тут я посоветую то что не посоветовал никто - БЕРИ, ПОКУПАЙ!!!!!   

     

    ...буду сперечатись до останнього патрона... краще мрія ніж ОБЛОМ.. так чекав так лілеяв і шарах...?? згоден , що вісімка досить вдала машина, але це НЕ СІМЕЙНЕ авто. Теж не повірю, що кузов в ідеалі - якби вона простояла в сухому теплому гаражі 20років,то да, але вона наїздила по наших дорогах 400 тисяч !! ...навіть якщо зараз нічого не видно, то дуже скоро повилазить і тоді або продаси недорого або прийдеться вкластися в неї.

  14. Вставлю свої п'ять копійок : мав 2715 , 2140, 2108 , зараз 2141... за 2500у.е. навіть не дивись на вісімку, бери файного 2141 і радій життю. Якраз в мене машинка "сімейна" і я чітко зрозумів ВЕЛИЧЕЗНУ різницю між 2108 і 2141. Різниця одна  -вісімку легше продати і ВСЕ. Дитяча мрія ??? дитинство  то давно минуло !!!

×
×
  • Створити...