Walter Опубліковано: 12 квітня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 12 квітня 2013 А сейчас получше стало в багажнике? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey2140 Опубліковано: 12 квітня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 12 квітня 2013 А сейчас получше стало в багажнике? Конечно. Я еще и резинку поменял - сейчас чисто. Немножко вода подтекает, когда на мойку езжу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
<D_O_N> Опубліковано: 3 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 3 січня 2014 а зеркало случайно не продаешь? мне до пары не хватает) как бы по наследству такое новое есть но одно только..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Walter Опубліковано: 6 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 6 січня 2014 Давненько я тут не был Если вы думаете что я умер или пересел на ино, это не так. Просто с работой мало времени и приходится довольствоваться только Drive2.ru Но хоть и с опозданием, но осенний фотосет я выложу здесь Приятного всем просмотра (Если конечно кто-то зайдёт в гости посмотреть ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 6 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 6 січня 2014 Вадим, реально хрома на лобовом и заднем нехватает... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Walter Опубліковано: 6 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 6 січня 2014 Юра, полностью согласен ....работаю над этим Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
michael Опубліковано: 6 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 6 січня 2014 Мось, бомба, красавец)! Фотки сделаны очень качественно, профи . И девушка на фото с Мосиком придает такой интересный шарм . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Walter Опубліковано: 6 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 6 січня 2014 michael, спасибо большое!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 7 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 7 січня 2014 Красава) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey2140 Опубліковано: 15 січня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 15 січня 2014 Юра, полностью согласен ....работаю над этим И порогов. Девушка красава и машина красава. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
TR0FIM Опубліковано: 10 квітня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 10 квітня 2015 Давно слежу за машиной на драйве Прочитал бортовик и здесь Ровных дорог и удачи владельцу сего яркого аппарата Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз