Rad!@toR Опубліковано: 17 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 17 липня 2011 http://www.youtube.com/user/greedus100 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scor.p Опубліковано: 17 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 17 липня 2011 отличное видео! всё хотел такое(но не ускоренное) ночью по ценральной части Донецка снять, регистратора нету, а как камеру закрепить не придумал Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Rad!@toR Опубліковано: 17 липня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 17 липня 2011 Я снимал со штатива,только нужно хорошо крепить а то прыгает камера Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scor.p Опубліковано: 17 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 17 липня 2011 Я снимал со штатива,только нужно хорошо крепить а то прыгает камера нибось ещё с маленького? я знаю что прыгает у мну тока здоровый.... его только скотчем к крыше можно попытаться закрепить последняя надежда это примотать фотик изолентой к присоске навигатора..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
faraon Опубліковано: 17 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 17 липня 2011 да,прикольно,а ночное видео еще прикольней... :D себе хочеться такое замутить, но пока нет... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз