Maskal Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Не много передний левый лонжерон.В конце недели пообещали все вытянуть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Maskal Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Итог. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Zazik Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Maskal писал(а): Тыкните,пожалуйста,носом в размеры кузова ИЖ-412. я думаю,что эту инфу ты быстрее найдешь у наших друзей из России на ТКМе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Maskal Опубліковано: 9 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 9 лютого 2011 Так кузов выровняли.Поставил балку и рычаги,на субботу планирую вставить двиг. и КПП.Постараюсь выложить фото. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
GERKON Опубліковано: 21 березня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 21 березня 2011 Серьога ну чьо там? Когда из рехтовки выидет? Люди ждут! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Maskal Опубліковано: 27 березня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 27 березня 2011 Ждем погоды:чтобы подготовить и покрасить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tinlaven Опубліковано: 29 березня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 29 березня 2011 Сергій привіт! Ми побачимо твого "скакуна" на наступній зустрічі? Так хочеться його знову побачити Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Maskal Опубліковано: 29 березня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 29 березня 2011 Не знаю когда,но увидете точно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
GERKON Опубліковано: 29 березня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 29 березня 2011 Привет Серьога. Ты не знаеш кто в Франковске может сделать медные кольца под гильзы? Посадка 92 под 2.0Л Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Maskal Опубліковано: 30 березня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 30 березня 2011 Привет Серьога. Ты не знаеш кто в Франковске может сделать медные кольца под гильзы? Посадка 92 под 2.0Л Привет.Не знаю,но поспрашиваю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
GERKON Опубліковано: 30 березня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 30 березня 2011 Привет Серьога. Ты не знаеш кто в Франковске может сделать медные кольца под гильзы? Посадка 92 под 2.0Л Привет.Не знаю,но поспрашиваю. Спасиба! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
GERKON Опубліковано: 17 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 17 квітня 2011 Привет Серьога. Ты не знаеш кто в Франковске может сделать медные кольца под гильзы? Посадка 95 под 2.0Л Привет.Не знаю,но поспрашиваю. Спасиба! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Maskal Опубліковано: 18 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 18 квітня 2011 Результат нулевой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
GERKON Опубліковано: 22 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 квітня 2011 Серьога спасиба, буду чьото выдумывать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Maskal Опубліковано: 3 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 3 травня 2011 Мой масик уже второй день:до рихтовывают и будут красить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
YuraIF Опубліковано: 4 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 4 травня 2011 Як там масік,коли побачим? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tinlaven Опубліковано: 4 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 4 травня 2011 А там є що дивитися. Апарат достойний уваги. Бачив його ще до аварії і хотілось би поковтати слюну ще разок Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
YuraIF Опубліковано: 4 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 4 травня 2011 А там є що дивитися. Апарат достойний уваги. Бачив його ще до аварії і хотілось би поковтати слюну ще разок Я тоже візуально бачив,хотілося б поближче глянути! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Maskal Опубліковано: 4 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 4 травня 2011 Сам не дождусь.Думаю на сборку две недельки. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
axm412 Опубліковано: 10 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 10 травня 2011 Прикольный девайс! Сын я так понимаю за руль будет пущен только когда на машину заработает сам? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Maskal Опубліковано: 10 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 10 травня 2011 Да,Леш,когда отдаст деньги вложенные в ремонт.А так как сечас работает со мной,то я снего быстро высчитаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Maskal Опубліковано: 11 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 11 травня 2011 Так,процесс идет.Вварен усилитель капота с крыши 2110. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Zazik Опубліковано: 11 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 11 травня 2011 Серега,не пожалей кузовного герметика и промажь перед покраской между каркасом капота и тем усилителем,что ты вварил и самой филенкой капота.потом будешь прикалываться над инопомоечными ведрами как тихо он будет у тебя закрываться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Maskal Опубліковано: 11 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 11 травня 2011 Обязательно сделаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Maskal Опубліковано: 13 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 13 травня 2011 Закзал во Львове AD7+ 480грн.Два раза брал Силыч проработали не долго. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз