SashaWhite Опубліковано: 12 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 12 травня 2011 Собстна поделитесь как его снимают. Я на него смотрю и он меня пугает... Съёмник, боюсь, не влезит... Какой ключ на гайко? 32? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Серж Опубліковано: 12 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 12 травня 2011 там на шкиве есть две"дырочки" с резьбой.... ну дальше уже сам догадаешся . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 12 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 12 травня 2011 у меня снимается сам, только надо ровно потянуть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Серж Опубліковано: 12 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 12 травня 2011 у меня снимается сам, только надо ровно потянуть. Да я после того как испортил несколько шкивов( збивая их зубилом) в новом взял и снял на токарном станке пару соток. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
motorist Опубліковано: 12 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 12 травня 2011 Гайку разводным ключом откручивал,а снимал шкив монтировкой,гнется падла надо окуратно! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 12 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 12 травня 2011 Я когда двиг снимал проверил чтоб он легко налазил и снимался,теперь если надо на машине нет поблем снимаеться руками,а если по теме то как писали откручиваеш храповик,и в шкиве есть два резьбовых отверстия на 6 кажца,делаеш сьемник ну а там дело техники,был бы поближе я б тебе снял ,сьёмник емееться Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз