Гість AnageN Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Доброго дня. Цікавить, чим ДЕШЕВИМ можна промити карбюратор? Розібрав повіністю К-126Н, а там грязюки шо в мене під ободком унітазу. Купив засіб для чистки карбів (спрей такий), але в мене таке враження що відмити всі мої три карбюратори треба буде банок 20 таких спреїв. Можна його промити чимось більш бюджетним, таким як бензин або розчин якийсь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ну я чистил ростворителем ,а когда собрал то на заведенной машыне ещеи сперем=) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tolik2402 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Ацетон или 646 растворитель. Очень хорошо метил-этил-кетоном (МЭК), только щас наверное не найдешь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Jimmi_Neitron Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Растворитель вам в помощ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Dr. Livesey Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Аа. Полпачки лотоса, в кастрюлю, залить водой и прокипятить часик где-то. Вынимаешь и струей воды всё смывается до девственной чистоты. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SFinX Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Dr. Livesey писал(а): Аа. Полпачки лотоса, в кастрюлю, залить водой и прокипятить часик где-то. Вынимаешь и струей воды всё смывается до девственной чистоты. Серьёзно? При этом полностью разбирать надо? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість AnageN Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Лотос це що? Порошок? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 есть такая фигня, называетса - очиститель карбюратора фирма арбо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість AnageN Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Тобто ABRO Carb&Choke Cleaner made in USA 283 грами 22гр Так от я ще корпус карба толком не промив як вже пів банки пішло геть А на 3 карбюратори я просто розорюсь з цими спреями Так що таке лотус? Мило чи порошок? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SFinX Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 порошок Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Dr. Livesey Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Порошок. Абра-кадабра отдыхает по сравнению с варкой. Но ессно нужно разобрать до винтика. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість AnageN Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Дякую за консультацію. Не хотів здатись надокучливим, але в посібнику по ремонту частенько елементарні моменти пропускаються. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Dr. Livesey Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Мабуть на то вони й елементарні... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ridgik Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 AnageN писал(а): Тобто ABRO Carb&Choke Cleaner made in USA 283 грами 22грТак от я ще корпус карба толком не промив як вже пів банки пішло гетьА на 3 карбюратори я просто розорюсь з цими спреямиТак що таке лотус? Мило чи порошок? ABRO Carb&Choke норм как по мне, мне балона на 400грам хватило на раз 10-15 почистить карбы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ndrey Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Ну да если не лить струей, то хватит на карб. Эта промывка очень хорошо счишает все, только надо чуть подождать. Я третью банки отмыл поддон до блеска не прикасаясь к нему. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
hitman47 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 раньше мойте в бензине, а ответственные каналы и дифузоры арбо, жиклеры можно спичкой прочистить Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Knyaz Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Я чистил спреем "Verylud" (кажется так пишется). Он универсальный как бы. Там часть брызгаешь в бак-он промывает все систему+сверху все отъедает, когда сверху им брызгаешь. Отдал за него почти 40грн. Не жалею. До этого карб чистил присадкой этой же фирмы, но только внутри. Тоже заливается в бак на 20л-ремонтная доза и катаешься до минимума без дозаправки. Зимой заводилась со 2 тычка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз