anb Опубліковано: 28 листопада 2020 Скарга Поширити Опубліковано: 28 листопада 2020 Всем привет! Хочу разобрать моторчик обдува печки, почистить смазать. Не могу открутить вентилятор. Гайка сильно закручена, не за что зацепиться кроме пластмассового вентилятора. Подскажите, может кто знает. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
anb Опубліковано: 29 листопада 2020 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 29 листопада 2020 Открутил, простая гайка сверху. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
veoramid Опубліковано: 29 листопада 2020 Скарга Поширити Опубліковано: 29 листопада 2020 Я обычно в таких случаях иду к шиномонтажникам - у них есть ударный гайковерт. Крутил гайку на моторчике пылесоса и генератора. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
vedcim Опубліковано: 30 листопада 2020 Скарга Поширити Опубліковано: 30 листопада 2020 21 час назад, veoramid сказал: Я обычно в таких случаях иду к шиномонтажникам - у них есть ударный гайковерт. Крутил гайку на моторчике пылесоса и генератора. А это хорошая идея интересно, обычно еще греют болты.. но если там пластик, конечно расплавить легко.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз