lex@ Опубліковано: 15 квітня 2020 Скарга Поширити Опубліковано: 15 квітня 2020 Отдам те вещи что на фото. Территориально Черкассы, доставка за ваш счёт. (067)1512894 леха 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dimasldo Опубліковано: 15 квітня 2020 Скарга Поширити Опубліковано: 15 квітня 2020 На шильдик москвич бронь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 15 квітня 2020 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 15 квітня 2020 один пыптик крепления отломан, на фото видно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Romm Опубліковано: 15 квітня 2020 Скарга Поширити Опубліковано: 15 квітня 2020 Ооо, это прямо манна с небес, мне нужны: -ручка стеклоподьемника с цылиндрической крнутилкой -хромулинки подсветки бампера -замок с отвекткой Я готов за это заплатить Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 15 квітня 2020 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 15 квітня 2020 хорошо. данные для отправки в лс. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
veoramid Опубліковано: 16 квітня 2020 Скарга Поширити Опубліковано: 16 квітня 2020 Добрый день. Можно мне петли на багажник и решетку на динамик приемника? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lexx2next Опубліковано: 16 квітня 2020 Скарга Поширити Опубліковано: 16 квітня 2020 Тоже хочу такой шильдик. А такие маленькие ( 5-7 см) где-то есть? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 16 квітня 2020 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 16 квітня 2020 7 часов назад, veoramid сказал: Добрый день. Можно мне петли на багажник и решетку на динамик приемника? Можно, данные для отправки в личку. 5 часов назад, lexx2next сказал: Тоже хочу такой шильдик. А такие маленькие ( 5-7 см) где-то есть? Только то что на фото. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lexx2next Опубліковано: 16 квітня 2020 Скарга Поширити Опубліковано: 16 квітня 2020 Если dimasldo не заберет то я заберу шильдик москвич.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ramonium Опубліковано: 11 червня 2020 Скарга Поширити Опубліковано: 11 червня 2020 Второй на петли багажника и хочу забрать фонарь заднего хода с корпусом поворотника! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wolf-gaz21 Опубліковано: 21 червня 2020 Скарга Поширити Опубліковано: 21 червня 2020 забрал бы внешние ручки и катушки зажигания Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ramonium Опубліковано: 11 липня 2020 Скарга Поширити Опубліковано: 11 липня 2020 Получил отправление, большое спасибо, все как и в описании! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз