alex_alzk Опубліковано: 17 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 17 лютого 2011 Приеду вам играть) http://cs10054.vkontakte.ru/u21348510/128339421/x_4ae30dc0.jpg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Messer Опубліковано: 17 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 17 лютого 2011 А на чем играешь??? Чего ранее молчал??? А ну по больше инфы для Полтавчан!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
D.mon Опубліковано: 17 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 17 лютого 2011 alex_azlk, ну если я правильно понял, то на клавишах зажигаешь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Messer Опубліковано: 17 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 17 лютого 2011 Ну я в названиях не ахти, и по этому инструмент - keys (ключи) . Вот думаю уточню . А точно мож это клавиши!? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alex_alzk Опубліковано: 17 лютого 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 17 лютого 2011 Keys(сокращенно) - keyboards. а точнее клавишные. да,это я Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alex_alzk Опубліковано: 17 лютого 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 17 лютого 2011 А что тут говорить? Ритм группа+ саксофон. Стандратный квартет) будет много музыки ( фанк,фьюжн) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 17 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 17 лютого 2011 не, кейс это чимадан, Алкс играет на чимадане ) смайлик в тему Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз