chaika Опубліковано: 18 квітня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 18 квітня 2018 Сума для наших краев не совсем маленькая, но могу сказать что этому человеку можно доверять 100%. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mack Опубліковано: 18 квітня 2018 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 18 квітня 2018 1 час назад, chaika сказал: Сума для наших краев не совсем маленькая, но могу сказать что этому человеку можно доверять 100%. Спасибо! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
88-й Опубліковано: 29 квітня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 29 квітня 2018 Ну что там,господа? Выезжаю на Киев. Завтра буду в городе, и на фесте. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mack Опубліковано: 29 квітня 2018 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 29 квітня 2018 Всем привет! Так и не успели выделить нормально время встретиться со всеми. Завтра часов в 9 - 10 будем забирать машины. Если кто ещё сможет подрулить, будем рады увидеться. Наш местный телефон +380 63 172 46 86 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
88-й Опубліковано: 29 квітня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 29 квітня 2018 О, так рано, мне ещё 200 до Киева. Пока поселюсь, туда сюда поспать. На поле подтянусь думаю к 12:00. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mack Опубліковано: 25 травня 2018 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 25 травня 2018 Делюсь ссылкой. Прошу прощения, что с опозданием. http://www.mlyn.by/2018/05/avtoprobeg-na-retro-avtomobilyah-kak-moskvichi-minchan-do-kieva-i-obratno-dovezli/ С нетерпением жду следующей весны уже 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Chardger Опубліковано: 22 червня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 22 червня 2018 Я как всегда с опозданием)) Был рад встрече и в этом году)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз