Macobley Опубліковано: 16 квітня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 16 квітня 2016 Ноут товарища разобрал он чтоб посмотреть что там есть так и не собрал Может комуто на зп надо отдаю все вместе или по о дельности. ИЛИ отнести на радио ринок на зп здать ?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 16 квітня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 16 квітня 2016 Можно мне? В гараж для музона хочу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 16 квітня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 16 квітня 2016 Вася, я так понял оно не рабочее. Даже если собрать и запустится то вряд-ли оно музон асилет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Macobley Опубліковано: 16 квітня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 16 квітня 2016 Я тож думаю ОНО не рабочие думал может зп какие то надо,, а там что увидел шлеф поврежден к сожалению извините ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 16 квітня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 16 квітня 2016 Тогда можно батарею? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Macobley Опубліковано: 16 квітня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 16 квітня 2016 Тогда можно батарею? Да хоть все я ж только предупреждаю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 16 квітня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 16 квітня 2016 давай мне батарейку Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NAPASYAN Опубліковано: 16 квітня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 16 квітня 2016 А мне можно при держать клавиатуру? На работе похожий Дино есть, с шлейфом перебитым. В понедельник Гляну отпишу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Macobley Опубліковано: 16 квітня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 16 квітня 2016 Да ок батерею куда слать ? Клавиатуру за тобой бронь )) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 16 квітня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 16 квітня 2016 интаймом можно? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Macobley Опубліковано: 17 квітня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 17 квітня 2016 Да)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mk_fors Опубліковано: 1 червня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 1 червня 2016 с позволения автора, если он не против, то предложу аналогичный динозаврик в разобранном виде, был побит экран.... нету акб и жесткого... подарю за спасибо Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mikolay Опубліковано: 1 червня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 1 червня 2016 Доброго дня! А я би собі в музей забрав, якщо щось подаруєте! 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Macobley Опубліковано: 1 червня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 1 червня 2016 Все легко и без вопросов )) Без Акб Куда отправлять? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mikolay Опубліковано: 1 червня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 1 червня 2016 Все легко и без вопросов )) Без Акб Куда отправлять? Інтаймом Вам буде зручно? Ви часом не з Києва? 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
muzicboy Опубліковано: 13 січня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 13 січня 2017 я как-то выложил на "авось кому нужен" на олх старый ноут Макинтош, отец привез от шефа давно, я еще успел его поклацать в детстве, а потом слетела операционка и он валялся в гараже. Так вот нашелся покупатель, предложивший 100$ (2600грн). И накупил я немного запчастей на Москвичи свои)) правда у меня было все в комплекте, включая инструкции на русском, принтер, сумка. Так что не выкидывайте такие вещи, на каждый товар есть свой покупатель, правда неизвестно сколько его ждать придется))) 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз