Вєталь_IF Опубліковано: 2 січня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 2 січня 2011 говорим,спілкуємся-коротко кажучи розмови на вільну тему))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tinlaven Опубліковано: 3 січня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 3 січня 2011 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
YuraIF Опубліковано: 16 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 16 квітня 2011 Підкажіть де в нас можна недорого зробити страховку? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tinlaven Опубліковано: 18 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 18 квітня 2011 Якщо Автоцивілку, то рекомендую Оранту... На Дністровській Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
дубасян Опубліковано: 18 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 18 квітня 2011 так,оранта виходить найдешевша Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
YuraIF Опубліковано: 18 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 18 квітня 2011 Вже зробили-там де завжди ,получилось ніби найдешевше з тих що обіцяли.А яка в Оранті ціна на автоцивілку? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tinlaven Опубліковано: 19 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 19 квітня 2011 Минулого року я зробив за 164 грн., але у них нараховуться скидки за кожен рік.... це була моя третя страховка у них Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
YuraIF Опубліковано: 19 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 19 квітня 2011 Ще б техогляд відмінили! бо не знаєм чи робити,чи ше почекати,може хтось шось вкурсі? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tinlaven Опубліковано: 19 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 19 квітня 2011 Піжди ще чуть-чуть... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
дубасян Опубліковано: 19 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 19 квітня 2011 ше місяць-два і буде видно чи відмінять.спішити думаю сенсу нема Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
YuraIF Опубліковано: 19 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 19 квітня 2011 ОК,будем чекати Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tinlaven Опубліковано: 20 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 20 квітня 2011 До речі, Юрік, тут на сайті жується тема про відміну техогляду... Пошукай і просвітись Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Vaxa Опубліковано: 1 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 1 вересня 2011 відмінили вже техогляд,тільки б не придумали щось інше..... якщо комусь потрібна страховка знаю де за 245 грн роблят))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Вєталь_IF Опубліковано: 1 вересня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 1 вересня 2011 тіки ця ціна буде не довго)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Vaxa Опубліковано: 13 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 13 вересня 2011 УВАГА!!!! УВАГА!!! дорогы Iвано-Франкывчани.... радий вам повыдомити що з цих вихыдних страхывка ваших авто пыдросте в цыны в 2 рази.......так що якумога швидше стрибайте робити перший тип.........так що маэте 3 дны... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AmaRettO Опубліковано: 23 жовтня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 23 жовтня 2015 Всім привіт.Хто знає де в Івано-Франківську можуть збалансувати кардан під КПП Полонез. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
marik154m Опубліковано: 26 квітня 2018 Скарга Поширити Опубліковано: 26 квітня 2018 Привіт всім, хто знає у нас в місті людей які займаються Москвичем? Потрібний хороший моторист, думаю або капіталити свій, або ставити новий. Буду вдячний за допомогу! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз