Перейти до вмісту

marik154m

Москвичеводи
  • Публікації

    35
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача marik154m

  1. Продаю мотор 408, зі всім навісним. Купив авто на запчастини, але в мене мотор 412. З мотором також віддам кольца і поршньову. За словами дідуся нові, я сам не бачив, але зацікавленим людям зроблю фото. Генератор стоїть новий. Мотор працює гарно, тиск показує 3 атмосфери. Можу зняти відео та відправити на вайбер. За словами колишнього власника, мотор був зроблений в 2014 році. Оскільки часто в розїздах, пишіть сюди, обовязково домовимося. Територіально Івано - Франківськ. З поштою дружу. ціна - 2000 Мій Вайбер/Вотсап: +447598496181 (Марко)
  2. Може кому треба фароочисники на сорокет)) https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/faroochistiteli-faroomyvateli-moskvich-polnyy-komplekt-IDALpja.html#3f2250a798
  3. Привіт всім, хто знає у нас в місті людей які займаються Москвичем? Потрібний хороший моторист, думаю або капіталити свій, або ставити новий. Буду вдячний за допомогу!
  4. Хлопці, вибачте за затримку, дякую за допомогу!
  5. Привіт усім! На днях вирішив міняти старий втомлений мотор що зараз на моєму Москвичі. Почитавши форум, і погулявши по інтернету, сів шукати мотори на Москвич. Зараз на ОЛХ не так багато вибору....але з того що є, вибір впав між новим 412, "із складу" і "кастом" 1,7... На форумі прочитав багато цікавих тем, по моторі 1,7...тому питання більш полягає в іншому, що на вашу думку ставити краще? новий 1,5 чи "кастом" 1,7? Машина їздить не повний місяць в рік, і більше собою являє баржу для покатушок....тому на речі як розхід, ГБО не зважаю.... Також, які будуть рекомендації по доукомплектуванню мотору? без контактне і тп. П.С. ссилки на мотори, потрібні в студію?) Всім дякую за відповідь! Повних баків!
  6. Так, вона! Як з вами звязатися? Не бачу номера
  7. Потрібен хром задньої стійки, можлива продажа? І стан деталі?
  8. Ось натрапив на щітки фароочисників, досить дефіцитна деталь) мій уже укомплектований, і якось пару запасних впадло купляти, може комусь потрібні будуть http://autobaraholka.com/goods/para-novyh-dvornikov-far-moskvich-2140-proizvodstvo-gdr
×
×
  • Створити...