Vaxa Опубліковано: 29 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 29 грудня 2010 заценіть і Мій 2140 прикупив недавно, кпп ваз 4х ступ,карб дааз 2140.... більше нема про що розказувати все інше як у людей)))))))) 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
motorist Опубліковано: 29 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 29 грудня 2010 Хорош москвичик Береги его! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mr. PAVEL Опубліковано: 30 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 30 грудня 2010 Отая техника! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
vano_412 Опубліковано: 30 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 30 грудня 2010 Красавчик , а цвет та какой))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
RMaks Опубліковано: 30 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 30 грудня 2010 А что в нем ацкого? Обычный москвич Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Walter Опубліковано: 30 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 30 грудня 2010 прикольная машинка , давай фотки салона Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Bammper Опубліковано: 30 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 30 грудня 2010 Хороший автомобіль, охайний, видно що дивишся за ним . Тільки я тебе благаю- зніми тих оленів з решітки- ти ж не Санта. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Bammper Опубліковано: 30 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 30 грудня 2010 А до речі якого він року і що під капотом? Ну і давай фото салона. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Vaxa Опубліковано: 30 грудня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 30 грудня 2010 Дякую всім!!!! ок фото салону виложу,правда не було коли з ним зробити порядок,бо готовлю новий двіг на нього,ато старий весь в маслі, і жре мастила скільки скількиж бензи))) (так що фото покичто небуде) хах,і алені це ще пів біди,на ньому такої фігні було поначіпувано що ледь познімав і поздирав....... P.S. але дыйсно треба зняти аленыв)) Вын в мене з 78 року....старичок..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Bammper Опубліковано: 30 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 30 грудня 2010 Ну я так розумію машина після кап ремонту і покраски? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Vaxa Опубліковано: 30 грудня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 30 грудня 2010 ну мужик в якого я купив машину казав що десь 5 років тому красив його ........він і казав про кап рем. мотора...але я тепер бачу який кап ремонт,мушу взагалі другий двіг ставити........я його купив більше за цілий кузов, боніде нема ні дирочки ні гнилі))))) ну і за кпп звичайно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Vaxa Опубліковано: 30 грудня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 30 грудня 2010 доречі пішов і зняв оленя з решітки))))))))))))))))))))))))))))))))) і антену з даху....... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Bammper Опубліковано: 30 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 30 грудня 2010 Форум дає свої результати . Антену можна було і залишити ) .А підсвітку номера краще врізати в буфер, а-то якось не дуже гарно. Підкрилки теж не москвичовські!? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Vaxa Опубліковано: 30 грудня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 30 грудня 2010 антена ітак не підключена....на тому місці де антена була прикріплена зявилися іржі,так що краще без неї. про підкрильники не знаю вони стояли,але напевно що від нього,я дивився ідеально підходять.......... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Bammper Опубліковано: 30 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 30 грудня 2010 Вони не повинні виступати так сильно за бокову поверхню крила. В крайньому випадку у мене не виступали / Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Walter Опубліковано: 30 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 30 грудня 2010 а мені підсвітка номера подобається(оригінально ), тим більш там залишаться дірочки, а ось повороти під бампером я би зняв. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Vaxa Опубліковано: 30 грудня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 30 грудня 2010 пыдкрильники незнаю чому виступають але на нах впише москвич..може не так поставлены.. повороти може й зніму бо вони ытак саморобні....і не пасують я точно розукомплектую його. такими темпами) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
romchig Опубліковано: 30 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 30 грудня 2010 Тут скорее всего подкрылки для москвича. Как то купил парочку передних, поставили и та же картина - неаккуратно и выступают. Пришлось немного подрезать и гнуть. Теперь нормально. Не понимаю, какой смысл в наклеечках? Аля в перестрелке побывал? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Vaxa Опубліковано: 30 грудня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 30 грудня 2010 головне що вони э підкрильники) такі наклейки ще були з іншоъ сторони і на задньому стіклі а на шоферськый дверці мены сподобалося, хоч чимось выдрізняэться выд інших) не думаю що через маленькы наклейочки виглядаэ як колгоз. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
romchig Опубліковано: 30 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 30 грудня 2010 Ну кому как... Имхо во всём должен быть смысл. Кроме того, каждый москвич индевидуален и уникален. Ни для кого не секрет, что сейчас нет абсолютно одинаковых машин. Кто то что то да внёс. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
дубасян Опубліковано: 30 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 30 грудня 2010 струйовий самольот машинка твоя-твоя особиста справа шо на неї клеїти!а шо за двіжок хоч ставити?1.7? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Vaxa Опубліковано: 30 грудня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 30 грудня 2010 1.5 просто можна сказати новий....всі деталі нові і виробництва ссср. в нас бензин подорожчаэ не вигідно буде їздити на 1.7. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Bammper Опубліковано: 30 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 30 грудня 2010 Если не давить тапку, то 1,7 будет брать даже меньше чем 1,5. Не на много конечно, но всё-же... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYOK Опубліковано: 31 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 31 грудня 2010 А передня підвіска як у Джиппа...Так і купив чи сам зробив? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Vaxa Опубліковано: 31 грудня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 31 грудня 2010 ні не піднымав все так було. тыльки опори помыныв. ричаги нові. і зад трохи підняв,поклав гумовы вставки під ресори,ато виглядали підуставші. реально підняло машину на око різницю замітно скільки в см незнаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз