Вєталь_IF Опубліковано: 29 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 29 грудня 2010 хто шо хоче продати (деталі,авто,техніка тд і тп) пишимо сюди Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Vaxa Опубліковано: 30 грудня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 30 грудня 2010 поршні на москвич 2140(нові) 4шт. виробництво ссср.. віддам за 150 грн... також є кольца ссср(без одного)---50. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість v.gotych Опубліковано: 2 січня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 2 січня 2011 Зновим роком всіх. цікавит коробка в зборі до 41-го Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
GERKON Опубліковано: 28 січня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 28 січня 2011 Привет всем. А я ищу колено 3318 БУ под первый ремонт. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Maskal Опубліковано: 29 січня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 29 січня 2011 ОК!!! кому потрібні поршня на москвич 2140(нові) 4шт. виробництво ссср..розмір 82.5 віддам за 170 грн... брав собі але не підійшли..... також є 2 генератори цін правда незнаю,такщо пропонуйте........ є мосчквичовський карб к 126н здається....ціну також пропонуйте..... якщо щось цікавить пишіть в лс.....або 0968135775 Поршня под какой бензин??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Maskal Опубліковано: 29 січня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 29 січня 2011 Зновим роком всіх. цікавит коробка в зборі до 41-го КПП есть у Натальи на Довженка,БУ.Состояние не знаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість v.gotych Опубліковано: 6 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 6 лютого 2011 Зновим роком всіх. цікавит коробка в зборі до 41-го КПП есть у Натальи на Довженка,БУ.Состояние не знаю. Як можна з нею зв"язатись, можливо є моб. тел? Буду дуже вдячний. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Maskal Опубліковано: 6 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 6 лютого 2011 Зновим роком всіх. цікавит коробка в зборі до 41-го КПП есть у Натальи на Довженка,БУ.Состояние не знаю. Як можна з нею зв"язатись, можливо є моб. тел? Буду дуже вдячний. 050 373 63 55 Наталья. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
дубасян Опубліковано: 7 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 7 лютого 2011 бачив коробку до 41-го в магазині "турист" на північному бульварі,але за не дуже здорову ціну .ще бачив новесенький редуктор заднього моста на 2140 там же. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VODILA Опубліковано: 7 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 7 лютого 2011 Нужны передние сидения с подголовниками с 40-кового и руль(можна и с люкса). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість v.gotych Опубліковано: 13 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 13 лютого 2011 Зновим роком всіх. цікавит коробка в зборі до 41-го КПП есть у Натальи на Довженка,БУ.Состояние не знаю. Як можна з нею зв"язатись, можливо є моб. тел? Буду дуже вдячний. 050 373 63 55 Наталья. За номер дуже вдячний, буду дзвонити, може щось і вийде, а то вже достав цей гул. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість v.gotych Опубліковано: 13 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 13 лютого 2011 Ще цікавит приборка на 41-й РАР-180, бажано в робочому стані. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Maskal Опубліковано: 24 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 лютого 2011 Собираю масика после аварии:нужны передние фонари на Иж-412. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Maskal Опубліковано: 27 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 27 лютого 2011 Спасибо большое.Рассмотрел все ваши предложения и купил сегодня на базаре,новые в сборе за 50грн. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Вєталь_IF Опубліковано: 2 серпня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 2 серпня 2011 народ хто знає де внас можна купити ремкомплект тормозних супортів на 41-й,(тіки пружинки,тд і тп, поршеньків не треба) на довженка нема,там тільки манжети є. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tinlaven Опубліковано: 11 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 11 серпня 2011 Віталік, попитай на п"яніку...Раніше там дєд сивий продавав, дядя Юра звався...Зарас навіить не знаю, чи є віе ще там... у нього непогані запчастини були.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Вєталь_IF Опубліковано: 13 серпня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 13 серпня 2011 дядя Юра там і лишився) є ше то падло яке називається Андрій,але я до нього принципово не йду бо він далб..йоб Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ412ИЭ Опубліковано: 13 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 13 серпня 2011 Шукаю фартух і задню панель на иж412 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tinlaven Опубліковано: 13 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 13 серпня 2011 дядя Юра там і лишився) є ше то падло яке називається Андрій,але я до нього принципово не йду бо він далб..йоб Дядя Юра маладєц. Ще ніразу не підводив...у Андрія тіки раз купляв дистанційну гайку для жаровні...і то скотиняка здер 10 грн...... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
valeron315 Опубліковано: 21 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 21 серпня 2011 Живу біля франика мож кому треба щось, продаю в цій темі - http://moskvich.net/index.php/topic,10690.0.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Vaxa Опубліковано: 1 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 1 вересня 2011 ОК!!! кому потрібні поршня на москвич 2140(нові) 4шт. виробництво ссср..розмір 82.5 віддам за 170 грн... брав собі але не підійшли..... також є 2 генератори цін правда незнаю,такщо пропонуйте........ є мосчквичовський карб к 126н здається....ціну також пропонуйте..... якщо щось цікавить пишіть в лс.....або 0968135775 Поршня под какой бензин??? під 92-гу,але я їх вже продав, може кольца цікавлять ссср дам за 50 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tinlaven Опубліковано: 15 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 15 вересня 2011 Привіт, земляки! Чи немає часом у когось гофрованих пластикових труб для витяжної вентиляції (ті, шо в багажнику з"єднують коліна з задньої полки і решітки на крилах)? Куплю хоча б одну штуку... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
vasiafast17 Опубліковано: 21 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 21 березня 2012 Куплю нові рейсори. Також пора переберати ходову думаю може таке поставитиhttp://moskvich.net/...82%D0%B5%D0%BC/ Хто купляв сайлент блоки поліуретан чиє десь в Франику,? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AmaRettO Опубліковано: 11 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 11 січня 2013 Продаю свого коня. Ціна 1500 американських гривень.097-264-12-87 Роман Тема по продажу тут Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AmaRettO Опубліковано: 28 лютого 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 28 лютого 2013 Продаю свого коня. Ціна 1500 американських гривень.097-264-12-87 Роман Тема по продажу тут Передумав.Працюємо над ним далі Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз