Limon (SumY) Опубліковано: 29 березня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 29 березня 2015 Старался !!!! Да я вижу, что панель баллистит, как будто машина с конвейера только съехала ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Савельич Опубліковано: 30 березня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 30 березня 2015 та ваще красотища ) чистый феншуй))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeri Опубліковано: 1 квітня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2015 дядьки там в живую еще круче!!!!! я не только его видел, но еще и посидел в нем, только разуться пришлось что бы коври не попортить. дресс код мать его. ) ПЫ.СЫ. Саша, а нах ты мое корыто засветил? ты бы лучше Братушонкиного первача сфоткал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
axel7770 Опубліковано: 1 квітня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 1 квітня 2015 дядьки там в живую еще круче!!!!! я не только его видел, но еще и посидел в нем, только разуться пришлось что бы коври не попортить. дресс код мать его. ) ПЫ.СЫ. Саша, а нах ты мое корыто засветил? ты бы лучше Братушонкиного первача сфоткал. Завтра будет сделано !!!!!!!!!!!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
axel7770 Опубліковано: 29 вересня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 29 вересня 2016 Как не грустно ето писать но продал я своего Космича ,харошое провел я с ним время но .....такова жизнь .... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
chaika Опубліковано: 29 вересня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 29 вересня 2016 ну и ниче. все хорошо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз