MOTOR Опубліковано: 2 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 2 листопада 2014 Сьогодні попали мені кольца 82,5. Чи можна буде поставити на свій мотор в мене 82.0.якщо вже буде виробітка. Якщо ні то продам. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 2 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 2 листопада 2014 Смотря, какая выработка. Надо разобрать и всё промерять. Мож, там 82-е и останутся. А, может, и эти пойдут. Тему перенёс. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
MOTOR Опубліковано: 3 листопада 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 3 листопада 2014 ар Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 3 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 3 листопада 2014 НфАига ставить эти стремные кольца... С подпилом они конечно тебе станут. Но от зачем? продавать машину будеш? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
MOTOR Опубліковано: 5 листопада 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 5 листопада 2014 Тоді буду продавати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
vovchik23 Опубліковано: 5 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 5 листопада 2014 Машыну? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
MOTOR Опубліковано: 6 листопада 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 6 листопада 2014 продаю кольца 82,5. 130 грн.(договор) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pomi4 Опубліковано: 6 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 6 листопада 2014 сам ставил кольца 82.5 в гильзы 82.0 пару часов ушло на запиливание. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Gagai Опубліковано: 7 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 7 листопада 2014 Размер элипса у них разный, поэтому запил ни к чему хорошему не приведёт. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 7 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 7 листопада 2014 Тема закрыта, создай новую тему о продаже по правилам. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts