Гість VictorMBH Опубліковано: 25 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 25 жовтня 2010 Какая разболтовка штатных дисков на М2141 ? Хочу поставить литьё, но нужно знать разболтовку в стандарте 4 х расстояние х отверстие Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Messer Опубліковано: 25 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 25 жовтня 2010 Взрослые люди, тема офф. разболтовка 4*108, диаметр отверстий я думаю мона и самому померять. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Rasp Опубліковано: 25 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 25 жовтня 2010 Насколько помню диаметром ЦО на 41-можно пренебречь, мешать там нечему. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scor.p Опубліковано: 25 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 25 жовтня 2010 Насколько помню диаметром ЦО на 41-можно пренебречь, мешать там нечему. мешать-то как-раз есть чему, но на остальном иномарочном литье ЦО побольше чем на наших дицках. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Rasp Опубліковано: 25 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 25 жовтня 2010 это и имелось ввиду - размерами ступичной гайки можно пренебречь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Messer Опубліковано: 27 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 27 жовтня 2010 Вот у нас на форуме нарыл. Обрезал немного. Смотри и подберай. У меня с вылетом на 40 и 7j, доволен как слон, подщеты вышли правельные. Подшибники не убивает и ступици тож. 5767_.zip Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AZLK-21412 Опубліковано: 29 жовтня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 29 жовтня 2010 4*108 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз