Iks Опубліковано: 16 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 16 липня 2012 А девчата багажник размалевали)) Но вы не подумайте,машинку утром намывал) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Duke Опубліковано: 6 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 6 серпня 2012 Чё тема то засохла? (голос из сибири ) 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Iks Опубліковано: 6 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 6 серпня 2012 Ого тебя занесло) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
kozyrevaleksey Опубліковано: 19 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 19 серпня 2012 Наконец возвращаюсь в родные пенаты. К концу недели буду дома. Кто не сильно занят? Даёшь встречу!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Dolphin Опубліковано: 19 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 19 серпня 2012 тьфу ты нуты ))) Я в конце недели на Харьков опять. =) ЗЫЖ С возвращением!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Iks Опубліковано: 20 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 20 серпня 2012 А я машину продал... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
kozyrevaleksey Опубліковано: 29 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 29 серпня 2012 С понедельника опять уеду((( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Duke Опубліковано: 30 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 30 серпня 2012 НННда вот так это было 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
_IGoROK_ Опубліковано: 30 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 30 грудня 2012 Здравствуйте, с Лисичанска есть кто? Или может кто поделиться номером разборки Лисичанской? Нужен мотор 1,5 на 2715 ставить буду... и коробка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Iks Опубліковано: 31 грудня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 31 грудня 2012 Я из Лисичнска) Набери 050613940девять) зовут его Сергей.(разборщик). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Duke Опубліковано: 1 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 1 січня 2013 О-О-О А я уже твой профиль ссылкой скинул Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Yakuza Опубліковано: 5 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 5 січня 2013 Может замутим новую встречу ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Iks Опубліковано: 5 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 5 січня 2013 Да я думаю щас погода нефонтан,да и както нету никого) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Dolphin Опубліковано: 5 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 5 січня 2013 Давай те как потеплеет ))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Duke Опубліковано: 6 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 6 січня 2013 ДДаа ДДА как потеплеет (март, июнь самое то) Приеду по быренькому коробку перекину и вперед Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Yakuza Опубліковано: 8 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 8 січня 2013 ок , как потеплеет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
max.boy86 Опубліковано: 24 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 24 січня 2013 Буду проездом через Северодонецк и Лисичанск народ подскажите где у вас там рыночки есть чтоб железячками пожевится для металообработаки Всем пасибо ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Iks Опубліковано: 25 січня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 25 січня 2013 Лисичанск район пролетарска,спрашивай железный рынок) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
kozyrevaleksey Опубліковано: 23 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 23 травня 2013 Потеплело! Когда встретимся? Жду предложений :-) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Dolphin Опубліковано: 23 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 23 травня 2013 Я опять временно без конный но присутствовать обязуюсь =) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Yakuza Опубліковано: 24 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 24 травня 2013 В любое время приеду =) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Iks Опубліковано: 24 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 24 травня 2013 давайте какнибуть договоримся типа последнее воскресенье месяца чтоли)Если конечно приймете без москвича) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
kozyrevaleksey Опубліковано: 8 червня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 8 червня 2013 Машина на сварке и покраске. Как заберу - встречаемся обязательно! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Dolphin Опубліковано: 8 червня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 8 червня 2013 Ооо поздравляю!!! =) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 8 червня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 8 червня 2013 Машина на сварке и покраске. Как заберу - встречаемся обязательно! скоко по ценам ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз