Остап Опубліковано: 29 серпня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 29 серпня 2014 Питається людина скільки буде коштувати сам кузов з документами, хоче ціну, а тоді вже приїде дивитись. Я не вкурсі того. Допоможіть адекватну ціну спроектувати, так щоб забрав. Або самі документи, бо не знаю чи сподобається йому днище, стан кузова. Автомобіль 21011, копійка. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 29 серпня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 29 серпня 2014 доки 500-1500, залежно від широти продавця, кузов - залежно від стану - 800 гнилий (ціна металу) , дорожче - добрий Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 29 серпня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 29 серпня 2014 Я шось не думаю що сам кузов заважить на 800 грн.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kondit Опубліковано: 29 серпня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 29 серпня 2014 ну по 2,50 підрахуй Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alex_alzk Опубліковано: 29 серпня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 29 серпня 2014 Метал падает. спеши пока еще по 2.50 в некоторых местах уже по 2.30 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 29 серпня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 29 серпня 2014 Да ну, а коли так сталось? Біжу за болгаркою. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 10 вересня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 10 вересня 2014 Ві Львові по 2 грн. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз