Mengele Опубліковано: 16 листопада 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 16 листопада 2010 на этой неделе точно не получится Я так понял что все могут на след неделе, тогда осталось определиться с числом и временем Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey2140 Опубліковано: 16 листопада 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 16 листопада 2010 на этой неделе точно не получится Я так понял что все могут на след неделе, тогда осталось определиться с числом и временем Любой день, кроме четверга. Время - 18-19 часов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 16 листопада 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 16 листопада 2010 и кроме среды на сутках нахожусь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wano Опубліковано: 16 листопада 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 16 листопада 2010 так значит на следующюю неделю у нас есть понедельник вторник и пятница давайте решим когда и где встретимся Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey2140 Опубліковано: 16 листопада 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 16 листопада 2010 так значит на следующюю неделю у нас есть понедельник вторник и пятница давайте решим когда и где встретимся Сначала нужно определиться на машинах или нет... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
sklifosovskij Опубліковано: 16 листопада 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 16 листопада 2010 лучше на машинах Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scor.p Опубліковано: 16 листопада 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 16 листопада 2010 Я так понял первая встреча у вас уже состоялась с чем и поздравляю! И смотрю что пошло обсуждение дальнейших встреч. У меня один вопрос. Как тему переназвать? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
sklifosovskij Опубліковано: 16 листопада 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 16 листопада 2010 убери первое слово и будет нормально Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mengele Опубліковано: 17 листопада 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 17 листопада 2010 так значит на следующюю неделю у нас есть понедельник вторник и пятница давайте решим когда и где встретимся Сначала нужно определиться на машинах или нет... На машинах конечно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wano Опубліковано: 17 листопада 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 17 листопада 2010 на машинах Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey2140 Опубліковано: 17 листопада 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 17 листопада 2010 Приду пешком. Я ленивый. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 18 листопада 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 18 листопада 2010 я могу на мосе подрулить ,и пить безалкогольное пиво,убивая двух зайцев одной выхлопной ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wano Опубліковано: 18 листопада 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 18 листопада 2010 ну так мы назначим конкретную дату или нет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey2140 Опубліковано: 18 листопада 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 18 листопада 2010 Вторник, 18-30. Место назначайте сами, но желательно центр. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 18 листопада 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 18 листопада 2010 мне тож центр лучше подходит Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wano Опубліковано: 19 листопада 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 19 листопада 2010 значит давайте 23 (вторник) плошядь ленина устраивает? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey2140 Опубліковано: 19 листопада 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 19 листопада 2010 значит давайте 23 (вторник) плошядь ленина устраивает? Меня - вполне. Буду. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 19 листопада 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 19 листопада 2010 ет че на АДМИРАЛЬСКОЙ если да то вполне Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wano Опубліковано: 19 листопада 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 19 листопада 2010 да на адмиральской Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wano Опубліковано: 20 листопада 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 20 листопада 2010 ребята отзовитесь ещё раз кто будет на встрече пока только ясно что будут- Sergey2140, scoryc, wano. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
sklifosovskij Опубліковано: 21 листопада 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 21 листопада 2010 если получится подкачу и я Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mengele Опубліковано: 21 листопада 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 21 листопада 2010 у меня не получается я во вторник в Одессу еду и скорей всего не успею к шести вернуться Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
wano Опубліковано: 21 листопада 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 21 листопада 2010 плохо ну если в друг успеешь то подскакивай мой номер т.0938383320 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 21 листопада 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 21 листопада 2010 и мой номер 0935201201 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
sklifosovskij Опубліковано: 21 листопада 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 21 листопада 2010 мой на первой странице Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз