Tolik2402 Опубліковано: 10 грудня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 10 грудня 2013 у меня сейчас такой. слава Богу не пришлось пока применять, думаю менять на ОП-2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
cara Опубліковано: 10 грудня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 10 грудня 2013 Я с работы притащил ОП-5, здоровый зараза, за то надёжно... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tolik2402 Опубліковано: 10 грудня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 10 грудня 2013 ага. с раструбом на шланге. я б тож притащил но охрана может не понять )))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 10 грудня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 10 грудня 2013 +1 в пользу углекислотных. К примеру, ОУ-2 легко размещается в доступном месте. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
john Опубліковано: 25 грудня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 25 грудня 2013 Огнетушитель не помог... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tolik2402 Опубліковано: 25 грудня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 25 грудня 2013 твоего гаража хоть нет там? там в пору пожарную машину и не одну. а у меня в гараже балон с СО2 стоит нагреется от соседнего горящего рванет. хозяевам не повезло. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
john Опубліковано: 25 грудня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 25 грудня 2013 Среди сгоревших нет. Но, очень близко. Офигел, когда увидел. 6 машин в тотал. Еще 2 или 3 хорошо подгорели. http://www.057.ua/news/445048 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз