Wyrik89 Опубліковано: 14 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2013 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scor.p Опубліковано: 14 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2013 ну и название.... подменил сцылку с оригинального канала. там у автора ещё песенки есть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість артемий Опубліковано: 14 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2013 это гавно,а не гимн. до конца не до слушал 3 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scor.p Опубліковано: 14 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2013 это гавно,а не гимн. до конца не до слушал тема в йюмаре. если не проникся, нинада парафинить человека! 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 14 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2013 Гимн - не, это не гимн) А в песенке момент о жене только понравился) Сам такие времена пережил, когда я на улице под (над, в) Комбиком, а жена зовет есть (спать, пить или просто обратить на неее внимание).... Теперь все норм) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ретро 50-80 Опубліковано: 14 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2013 Дело любителей, но товарищи! - Это же мягко говоря кошмар, скажем честно. Что вообще за мотив? Это для малолеток, которые слушают русский рэп. Юмор, но не более. До гимна как рАчки до луны) Но артисту скажем браво, повеселил... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість артемий Опубліковано: 14 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2013 тема в йюмаре. если не проникся, нинада парафинить человека! я не порофиню,но начало не про москвич, а про "какой он ху..вый" ну какой тут нах гимн? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey Prok Опубліковано: 14 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2013 Мне лично второй (по-моему) куплет не понравился. Взял обосрал Москвич. В этом куплете ничего смешного я не нашел, даже наоборот. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
LaKOSS Опубліковано: 14 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2013 Лучше песни о "Москвиче", чем у Эдуарда Хиля я не слышал. Песня называется "Не зря тебя назвали "Москвичом". 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Алексеевич. Опубліковано: 14 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2013 Лучше песни о "Москвиче", чем у Эдуарда Хиля я не слышал. Песня называется "Не зря тебя назвали "Москвичом". 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість артемий Опубліковано: 14 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2013 если бы первое предложение убрать то Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
fargi Опубліковано: 14 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2013 сам только хотел запостить да непонял как Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз