AntoxXxa Опубліковано: 16 березня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 16 березня 2014 я за как всегда! пожарить мясо то хорошо. но клуб как бы авто, вообщем если погода будет, подтяну пару москвичей 401 или 407 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scor.p Опубліковано: 17 березня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 17 березня 2014 На правах апа. Весна пришла,снег сошел, так что кто живой остался давайте из берлог вылезать.Встретиться пора.Кто что скажет????? со снегом ты немного погорячился))) я тоже за встречу! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Буровик Опубліковано: 17 березня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 17 березня 2014 "Север" за! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Den Опубліковано: 17 березня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 17 березня 2014 Значит на апрель можно планировать) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Буровик Опубліковано: 17 березня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 17 березня 2014 только не на Пасху... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Den Опубліковано: 17 березня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 17 березня 2014 А других дней кроме пасхи в апреле типо нет?))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
pokemon22 Опубліковано: 17 березня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 17 березня 2014 нет конечно ,там же потом сразу майские праздники ,а потом летто Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
faraon Опубліковано: 18 березня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 18 березня 2014 тогда давайте определять дату,место,количество желающих и присутствующих и все по старой схеме...(если никто не против ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Den Опубліковано: 18 березня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 18 березня 2014 На природу думаю нужно выбраться будет.Главное что бы погода была,хотя в апреле пока лето обещают.А вот с датой нужно подумать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
faraon Опубліковано: 18 березня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 18 березня 2014 а на природу можно и семьями кто хочет,я так думаю...почему бы и нет ?..мне не трудно будет за свою семью лишний 50-тос положить... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Буровик Опубліковано: 18 березня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 18 березня 2014 даа, если только не будет войны.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Серега Викторович Опубліковано: 18 березня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 18 березня 2014 Мож на водоемчик какой, да с удочками? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scor.p Опубліковано: 18 березня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 18 березня 2014 Мож на водоемчик какой, да с удочками? тыж понимаешь, что мы твою рыбу будем с воздушек расстреливать? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Серега Викторович Опубліковано: 18 березня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 18 березня 2014 Да хоть поплавки )))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
flash Опубліковано: 18 березня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 18 березня 2014 может я на машине даже буду, если не разберу его к тому времени))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
faraon Опубліковано: 18 березня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 18 березня 2014 даа, если только не будет войны.... ВОЙНЫ НЕ БУДЕТ !!!!!!!!! будь оптимистом а не пессимистом Мож на водоемчик какой, да с удочками? можно и на водоемчик...знаю я тут неподалеку один водоемчик...иногда с русалками ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
gorayvit Опубліковано: 19 березня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 19 березня 2014 И я с женой хочу на водоемчик Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Den Опубліковано: 19 березня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 19 березня 2014 Думаю это вообще не проблема. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
faraon Опубліковано: 19 березня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 19 березня 2014 тогда можно сразу определить место...либо район с.Пески или Донецкое море...можно даже проголосовать.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
gorayvit Опубліковано: 20 березня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 20 березня 2014 тогда можно сразу определить место...либо район с.Пески или Донецкое море...можно даже проголосовать.... Донецкое море Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Den Опубліковано: 20 березня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 20 березня 2014 район с.Пески Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
faraon Опубліковано: 20 березня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 20 березня 2014 + 1 за Пески ... Скорп , сделай голосовалку Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scor.p Опубліковано: 20 березня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 20 березня 2014 + 1 за Пески ... Скорп , сделай голосовалку пески. голосовалку завтра прикручу) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Nimnul Опубліковано: 23 березня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 23 березня 2014 Мне всё равно... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AntoxXxa Опубліковано: 24 березня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 24 березня 2014 http://www.drive2.ru/users/darkequestrian/blog/1023293/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз