SERGEYVFS Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 у кого на севодняшний день снят с двигателя впускной колектор надо сделать примерку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
hitman47 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 звони Тимохе, у него гдето валялся Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 мне нада примерка подкапотного пространства Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 что, уже? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SashaWhite Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Помоги Лабету скинуть мотор в дворе, бошка у него наверно снята. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ndrey Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 У меня есть снятый впускной, давай в субботу пересечемся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jeka Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 SashaWhite писал(а): Помоги Лабету скинуть мотор в дворе, бошка у него наверно снята. А что у него с мотором случилось? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SERGEYVFS Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 всеравно никто непонял, мне надо поставить свой колектор заместь стокового типа на такое место но без плиты. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
labetth Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Мона у меня попробывать ))) Буду голову завтра снимать ))) Есть снятый выпускуной Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість DBF Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 SERGEYVFS писал(а): мне нада примерка подкапотного пространства читайте внимательно! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ndrey Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Серега, снял карб сегодня... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Romm Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 У меня снят двиг, и всё раскидано Заходы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз