Slavik Опубліковано: 17 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 17 травня 2013 искал в книги и в инете и чёто я не как не могу понять как её снять !!! вот снял чуть видео http://vk.com/video134114697_165539982 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Romm Опубліковано: 17 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 17 травня 2013 КУвалдой сверху) Будь сужиком! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
LEXANI Опубліковано: 18 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 18 травня 2013 КУвалдой сверху) Будь сужиком! +1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Razvalshik Опубліковано: 18 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 18 травня 2013 и в самом деле, через деревяшку пару раз молотком. Только, через отвертку в щель не бей, а то потечет потом. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Тимоха Опубліковано: 18 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 18 травня 2013 я в таких случаях аккуратно ножом срезаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
FightWolf Опубліковано: 18 травня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 18 травня 2013 Я тоже ножом срезал а потом молотком через медную проставку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз